FOTO / Claudia Pavel atrage toate privirile cu formele ei. Siluetă impecabilă!

25.10.2020, 09:13
FOTO / Claudia Pavel atrage toate privirile cu formele ei. Siluetă impecabilă!
FOTO / Claudia Pavel atrage toate privirile în costum de baie. Siluetă impecabilă!

Cântăreața Claudia Pavel, cunoscută sub numele de scenă Cream, se poate lăuda cu o siluetă impecabilă. Artista arată ireproșabil.

La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002.  Artista a reușit să se impună grație talentului său, iar aparițiile sale au fost întotdeauna apreciate de public.

Vedeta este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din țara noastră. Este posesoarea unui trup de invidiat, pe care știe foarte bine cum să și-l pună în valoare, cu ținute extrem de provocatoare.

Claudia Pavel și-a petrecut vara pe litoral

Vara aceasta, Claudia Pavel s-a aflat pe litoralul românesc, unde a avut un proiect muzical, Vaporașul Muzical, care este destinat copiilor și are scop cultural și educativ. Pe vaporaș au lavut oc ateliere de muzică, improvizaţie şi percuţie.

Până industria muzicală va reveni la normal, Claudia Pavel se gândește să facă și altceva pe lângă muzică, după cum declara într-un recent interviu.

“Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte. Mă rog, eu la mare, aici, am câteva, unul pe săptămâna tot am, pe lângă Vaporașul meu, dar în momentul ăsta mă focusez foarte tare pe acest proiect, fiind toată luna august, e foarte solicitant. Mă ocup și de Noah, și cam ăsta este timpul. Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală. Vom vedea!

Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri. Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică. Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste”, spunea vedeta.

citește și...