Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre nunta fostei cumnate. ”Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla”

11.04.2022, 16:44
Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre nunta fostei cumnate. ”Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla”
Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația

Claudia Pătrășcanu a vorbit în exclusivitate despre nunta fostei sale cumnate. Solista a mărturisit că Sabina Bădălău i-a fost ca o soră cât timp a locuit în locuința din Bolintin-Vale. Mai mult, bruneta i-a făcut și o dedicație muzicală cuplului. ”Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla”. 

Familia Bădălău se pregătește să petreacă în stil mare. Fiica politicianului Niculae Bădălău face nuntă de lux  în Bolintin-Vale, în localul familiei sale, unde a investit aproape cinci milioane de euro.  Sabina Bădălău s-a căsătorit civil cu Răzvan Marica, în 2019, pe malul lacului Snagov, iar pandemia de Covid-19  le-a afectat planurile de nuntă.

Claudia Pătrășcanu a fost contactată de click.ro, unde a vorbit despre relația cu fosta cumnată, uitând de problemele din căsnicia cu Gabi.
Vedeta a declarat că nu va putea fi prezentă la nunta Sabinei Bădălău, căci are un angajament, însă îi va trimite pe cei doi băieți pe care îi are cu Bădălău. Solista le transmite mirilor cele mai frumoase urări și  le va dedica o melodie care li se potrivește.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre nunta fostei cumnate

„Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi.

Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna Mai. Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa «Povestea Noastră» și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară”, a declarat, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

Tot astăzi, s-a mai aflat că cea care va lipsi de la fastuosul eveniment este Bianca Drăgușanu. Potrivit Click.ro, Bianca Drăgușanu nu este invitată, din cauza relațiilor tensionate dintre aceasta și familia Bădălău. Se pare că mireasa, dar și mama milionarului nu o plac și nu o vor în familie.

Blondina a declarat în trecut că și-ar dori ca mama și sora iubitului ei să nu o judece atâta de aspru. Mai mult, diva spune că mama iubitului ei este o ”doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă”, pe care și-ar fi dorit să o cunoască.

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.

Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(…) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască.”, a declarat, bine intenționată, Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

citește și...