Claudia Pătrășcanu a decis. Vedeta va face o schimbare în viața ei. ”Abia aștept”

05.03.2022, 16:47

La vârsta de 43 de ani, Claudia Pătrășcanu se menține în formă și iese în evidență la fiecare apariție publică. Solista se afișează mereu în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a postat o fotografie pe InstaStory, mărturisind că va face o schimbare în viața ei. 

Claudia Pătrăşcanu este cunoscută publicului larg pentru faptul că a făcut parte din Exotic,  la începutul anilor 2000, alături de Julia Jianu şi Andreea Bănică. Ulterior, cântăreaţa a format alături de Julia o altă trupă, Sexxy, însă nu s-a mai bucurat de același succes.

Chiar dacă nu merge la sala de ani de zile, bruneta se menține într-o formă de invidiat, pe care, spunea ea în trecut, nici măcar nu s-a chinuit să o obțînă. În mod normal, nu i-ar da nimeni vârsta de 43 de ani.

Claudia Pătrășcanu merge la sala de fitness după o pauză de 6 ani

Cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care anunță că, după 6 ani de pauză, va merge la sala de fitness. Vedeta se pregătește pentru vară și își dorește să arate mai bine ca oricând.

”Abia aștept luni. Sunt 6 ani de când nu am intrat într-o sala de fitness. Vine vara, încep evenimentele”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Ce spunea vedeta despre dietă

În ceea ce privește dieta pe care o urmează, ultima oară când bruneta a vorbit despre aceasta a fost în 2015. Vedeta a slăbit 18 kg după sarcină și a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat, la acea vreme, în platoul emisiunii Focus Magazin.

”Am slăbit de la sine, nu am stat să mă stresez pentru kilogramele pe care le-am luat. Mi-am dorit să fiu sănătoasă, să mănânc sănătos pentru Gabriel, să nu-i fac probleme cu colicii, mămicile știu. În timp am slăbit, cu cât te stresezi mai tare, cu atât nu slăbești”.

Vedeta regretă că a pozat în Playboy

Claudia Pătrășcanu a declarat că aparițiile ei în Playboy i-au adus celebritate, dar a avut de suferit pe plan profesional. Solista a pozat în Playboy în februarie 2004.

,,Nu mă mai dezbrac niciodată! Nu a fost iubitul meu de atunci cel care m-a îndemnat să fac asta, a fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima a început şi declinul trupei noastre.”, a declarat artista.

citește și...