Claudia Ghiţulescu nu poate divorța! Ce i-a făcut soțul infidel solistei de muzică populară

17.01.2020, 16:36
Claudia Ghiţulescu nu poate divorța! Ce i-a făcut soțul infidel solistei de muzică populară
Claudia Ghiţulescu nu poate divorța! Ce i-a făcut fostul soț solistei de muzică populară

Anul trecut, Claudia Ghițulescu a anunțat că divorțează cel care i-a fost partener în ultimii 10 ani. Solista de muzică populară a descoperit că soțul o înșela cu o tânără.

Claudia Ghiţulescu nu poate divorța!

Claudia Ghițulescu a avut un șoc când a aflat cine era amanta lui Marian: ‘A aflat totul de la prietenii lor comuni, pentru că Alexandra, pe numele ei, se lăuda la toţi amicii lor comuni cu relaţia pe care o are cu Marian, cu ce urma să facă sau ce cadouri îi oferea el. Iar Claudia a aflat destul de repede de la aceşti prieteni, chiar dacă la început nu a crezut. Apoi a deschis ochii şi a văzut că Marian şi Alexandra se aflau mereu în aceleaşi locuri, în acelaşi timp. Şi acest lucru i s-a părut suspect. Aşa a aflat adevărul şi nu i-a convenit deloc’, a povestit, pentru Click!, o sursă apropiată solistei.

Deși spera că va scăpa rapid de fostul iubit, artista a primit acum o nouă lovitură. Fostul soț a refuzat să divorțeze la notar, iar procesul s-a mutat acum la judecătorie.

‘Se amână pronunţarea şi e în procedură de soluţionare. El nu a vrut să vină la notar şi am trecut procesul la judecătorie. Niciodată nu mă voi mai împăca cu el. Chiar dacă mă roagă, Dumezeu este sus şi a văzut tot. Poate să-mi pună lumea la picioare, eu nu mă mai împac în vecii vecilor cu el. Pentru mine el nu mai există, nu am niciun sentiment pentru el, nici de iubire, nici de dragoste, este un străin pentru mine, care odată a făcut parte din viaţa mea. S-au întâmplat nişte lucruri de care nici nu vreau să-mi amintesc’, a povestit Claudia Ghițulescu pentru Click!

citește și...