De ce nu a divorțat Claudia Ghițulescu de soțul infidel

05.11.2019, 12:46
De ce nu a divorțat Claudia Ghițulescu de soțul infidel

Claudia Ghițulescu nu a divorțat încă de soțul infidel, deși l-a dat pe bărbat afară din casă după ce a aflat că o înșală. Mariajul celor doi a durat doar doi ani, timp în care solista a pierdut o sarcină. 

Cântăreața a explicat, pentru Click, că nu a divorțat încă din cauza soțului ei, care nu s-a prezentat la notar. 

De ce nu a divorțat Claudia Ghițulescu de soțul infidel

„N-am divorțat la notar pentru că nu a vrut el să vină, să se prezinte. Nu avem de împărțit decât amanta, dar i-am lăsat-o lui. În căsnicia asta fiecare a venit cu ce a putut: eu cu toată dragostea, iubire și gânduri bune, iar el cu amanta. Și a plecat fiecare cu ce a avut”, a spus Ghițulescu.

Artista a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre sarcina pe care a pierdut-o în timpul căsniciei: „Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit eu ceva, cum să vă zic, niște tensiuni. La trei luni am aflat că copilului meu încetase să-i mai bată inima… Am plâns, am simțit că mă împrăștii și de atunci am simțit că s-a rupt între noi”.

„A fost un șoc pentru mine. Nu a fost sarcina de vină. Eu abia acum am aflat adevărul. El mă înșela de un an și ceva, în condițiile în care noi eram căsătoriți de doi ani. Deci el avea viață dublă, avea și soție și amantă. Voia să trăiască așa. Culmea, până și părinții lor știau de relație. Păi ce părinte ești tu când știi că fiică-ta umblă cu un om însurat? Umbla cu amanta de un an de zile sub ochii mei. Voia să trăiască și cu mine, și cu ea!”, a mai dezvăluit Claudia.