Claudia de la ‘Mireasa’, criticată dur după eliminarea Laviniei: ‘Lasă că vede ea, să stea aici’

06.10.2020, 19:51
Claudia de la 'Mireasa', criticată dur după eliminarea Laviniei: 'Lasă că vede ea, să stea aici'
Claudia de la 'Mireasa', criticată dur după eliminarea Laviniei: 'Lasă că vede ea, să stea aici'/ foto: captura Antena 1

Eliminarea Laviniei din casa ‘Mireasa’ a declanșat un adevărat război între concurenții rămași în competiție. Claudia a fost asupru criticată după ce Lavinia a părăsit show-ul matrimonial.

Înainte de gala de sâmbătă, 3 octombrie, Claudia le-a rugat pe toate mamele să o nominalizeze pentru a putea ieși din casa ‘Mireasa’. Din păcate, gestul ei a dus la eliminarea fetei care s-a aflat pe ultimul loc în topul telespectatorilor.

Claudia a vrut să plece acasă, dar Lavinia a fost eliminată

După ce Lavinia a aflat că pleacă acasă, Claudia a spus că se simte vinovată și i-a cerut scuze fostei iubite a lui Ștefan.

‘Te rog frumos să mă ierți, iubita. Din cauza mea s-a întâmplat, aveam bagajele făcute… Eu chiar îmi doream să plec. Te rog să mă ierți’, i-a spus Claudia Laviniei.

Nici mamele din casa ‘Mireasa’ nu au privit cu ochi buni eliminarea Laviniei, iar doamnele Ana și Ermina nu au putut să-și stăpânească lacrimile.

‘Nu e corect. Să știți că eu mă simt foarte vinovată. Nu trebuia să o votez pe Claudia. E vina mea, a noastră’, a spus doamna Ana.

De asemenea, și băieții i-au sărit în cap Claudiei. David a acuzat-o pe Claudia că a venit în competiție doar pentru a-și face publicitate.

Claudia de la ‘Mireasa’, acuzată că a venit doar pentru publicitate

‘Frate, pe bune. S-a băgat în subiecte pentru reclamă. Tot ce a făcut în casă nu are sens. Lasă că vede ea, să stea aici’, a conchis David.

‘Mă simt foarte prost că a plecat Lavinia, îmi doream eu să plec. Cred că pentru mine a fost o învățătură ca să îmi dau seamă. Trebuie să-mi duc la bun sfârșit proiectul și, indiferent că e bine, că e rău, ușor, greu, trebuie să fiu tare și să merg mai departe și să fac ceea ce simt’, a încercat să se apere Claudia în fața concurenților din casa ‘Mireasa’.

citește și...