Cine este concurenta care a părăsit competiția ‘Mireasa’! Drumul ei de a-și întâlni sufletul pereche s-a încheiat brusc

03.10.2020, 18:48
Cine este concurenta care a părăsit competiția 'Mireasa'! Drumul ei de a-și întâlni sufletul pereche s-a încheiat brusc
Cine este concurenta care a părăsit competiția 'Mireasa'! Drumul ei de a-și întâlni sufletul pereche s-a încheiat

Eliminare-șoc la ‘Mireasa’, în gala de sâmbătă! Lavinia Dotot, fosta iubită a lui Ștefan, a fost votată de telespectori pentru a pleca din competiție. Tânăra a rămas uimită când a aflat că trebuie să plece acasă, deși Claudia își dorea cu ardoare să părăsească competiția de la Antena 1.

Înainte de gala de sâmbătă, 3 octombrie, Claudia le-a cerut tuturor mamelor să o nominalizeze pentru eliminare. Tânără a mărturisit că vrea să plece acasă pentru că urmează ziua ei de naștere și pentru că nu și-a găsit sufletul-pereche în casa ‘Mireasa’.

Lavinia Dotot a fost eliminată de la ‘Mireasa’

‘Mi-e milă de ea, dar o pun pe ea. Dar cred că scapă’, a spus Doamna Geta, după ce a nominalizat-o pe Claudia.

Tot în ediția de sâmbătă, Simona Gherghe le-a certat pe mame pentru modul în care au decis să voteze în această săptămână. Deși au semnat un regulament în casa ‘Mireasa’, acela de a nu vorbi între ele despre cine urmează să voteze pentru eliminare, acestea l-au încălcat.

Din păcate pentru Claudia, aceasta a fost votată de telespectatori să rămână în casa ‘Mireasa’. Lavinia Dotot a fost votată ultima de public, motiv pentru care a fost nevoită să părăsească emisiunea ‘Mireasa’, deși își dorea să mai rămână.

‘Lavinia, Lorena, Andra și Claudia nu au imunitate. Publicul va decide în gala aceasta cine pleacă acasă’, a spus prezentatoarea emisiunii.

Cine este cea mai iubită fată din casa ‘Mireasa’

Doamna Ana s-a aflat în topul preferințelor telespectatorilor și în această săptămână, ea primind titlul de ‘Mama Săptămânii’. De asemenea, băiatul favorit al săptămânii, în urma voturilor celor de acasă, a fost desemnat Radu.

Și iubita lui Radu, Mădălina, s-a aflat pe primul loc în topul preferințelor publicului. Pe locul 2 a fost desemnată Cătălina, iar pe locul 3 s-a clasat Ștefania.

citește și...