Clara Chia Marti se confruntă cu hărțuirea la locul de muncă. “Se caută. Recompensă”

22.12.2022, 13:15

Gerard Pique și Shakira au pus capăt unei idile de zece ani la începutul acestui an, iar informațiile despre noua relație a fotbalistului cu Clara Chia Marti au devenit publice. A fost după ce au ieșit la iveală rapoartele potrivit cărora Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, că cei doi au decis să se despartă “de comun acord”. Ceea ce a urmat a fost un anunț public al celor doi cu privire la încetarea relației lor.

Pique și Shakira nu au fost căsătoriți, însă au avut doi copii în afara căsătoriei, Milan și Sasha. De asemenea, cuplul deținea în comun proprietăți și bunuri care trebuiau împărțite.

Acesta a fost motivul pentru care au avut nevoie de un ordin judecătoresc după despărțirea lor. Termenii ordinului judecătoresc nu au fost dezvăluiți publicului, dar se pare că Shakira a obținut custodia copiilor lor.

Un nou subiect de conversație

Totuși, de când capitolul a fost închis, au existat multiple rapoarte și un număr egal de apariții ale fostului star de la FC Barcelona cu noua sa iubită, Clara Chia Marti.

Cu ceva timp în urmă, cuplul a făcut chiar o excursie la Praga, unde au fost din nou subiect de conversație, deoarece Clara Chia s-ar fi certat cu fundașul spaniol retras. De atunci, însă, relația lor merge bine. Asta a fost, până de curând.

Angajații companiei lui Pique au umilit-o pe Clara

Recent, s-a raportat că angajații companiei lui Pique, Kosmos, au umilit-o pe iubita acestuia, Clara.

Kosmos este o companie cu sediul în Barcelona. Gerard Pique este fondatorul și președintele companiei. Este o companie de sport, media și divertisment. Întreprinderea a fost susținută de Hiroshi Mikitani, președintele și directorul general al Rakuten.

Ce i-au făcut angajații Kosmos iubitei lui Pique, Clara Chia Marti

A fost relatat pe larg în mass-media că angajații Kosmos au râs mult pe seama Clarei Chia Marti. Tânăra de 23 de ani lucrează și ea la Kosmos. În cadrul aceleiași companii, cei doi s-ar fi îndrăgostit și și-ar fi început relația. O fotografie pe rețelele de socializare a ieșit la iveală recent. Era o caricatură a iubitei lui Gerard Pique. Partea umilitoare a fost că respectiva caricatură nu o înfățișa pe Marti în cea mai bună lumină. Din nefericire, imaginea a fost scursă pe rețelele de socializare.

Legenda caricaturii, inițial în limba spaniolă, se traduce astfel: “Se caută. Recompensă. Angajat Kosmos. Este nebună”.

Firește, Clara Chia nu ar fi fost prea încântată să vadă aceste afișe cu ea însăși. Dar Pique era persoana care era cel mai puțin impresionată de această acțiune a angajaților săi. Drept urmare, fostul fundaș al FC Barcelona a pornit în căutarea persoanelor din compania sa care și-au bătut joc de iubita sa. El este furios pe cei vinovați de acest act. Angajații de la Kosmos ar fi făcut însă un “pact” pentru a nu-l denunța pe cel responsabil.

citește și...