Cine va moșteni casa cântăreței de muzică populară Saveta Bogdan. ”Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine”

09.10.2022, 15:58
Cine va moșteni casa cântăreței de muzică populară Saveta Bogdan. ”Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine”
Cine va moșteni casa cântăreței de muzică populară Saveta Bogdan

Intepreta de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a decis cui va lăsa moștenire casa sa. ”Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze”, a mărturisit cântăreața de folclor pentru postul de televiziune Antena Stars.

Saveta Bogdan a dezvăluit că a decis cui îi va lăsa moștenire apartamentul în care locuiește acum în București.

Casa a fost trecută de artistă pe numele fiicei sale, Cătălina, care locuiește de mai multă vreme în Ameica.

Cine va moșteni casa cântăreței de muzică populară Saveta Bogdan. ”A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele”

”Fata mea a venit din America pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu. Mă rog, ce am avut la bancă, ce am… să îi fac și eu si am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars, potrivit revistei Avantaje.

„Cât trăiesc eu, stau în casa mea, după ce nu o să mai fiu eu, este casa ei, dar cât trăiesc eu… am pus clauze, numai cu clauze. Am pus clauze pentru că am zis că așa este mai bine, așa m-a învățat lumea, așa m-a învățat și notărița, am pus clauze. Am vrut să fie pusă pe numele ei, așa, pentru liniștea mea. A fost emoționată, pentru că nu se aștepta ca eu să îi fac actele. M-a luat în brațe, m-a pupat, a plâns”, a adăugat interpreta de muziică populară.

Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul”

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit recent despre pensia pe care o primește. Artista încasează 1.700 de lei, însă face față cu greu cheltuielilor lunare. 1.200 e pensia sa lunară, însă artista mai primește 500 de lei de la Uniunea Compozitorilor.

„Viața este foarte grea și îmi este destul de greu, de ce să nu spun adevărul?… Rar, tot așa… Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul. 1.700 de lei, dar, pensia mea, normal, este de 1.200 de lei. Eu mai am de la Uniunea Compozitorilor, pentru că am cântecele mele și îmi dau încă 500 de lei, de acolo”, a dezvăluit Saveta Bogdan la emisiunea ”Star News” de la Antena Stars, notează spynews.ro.

„Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump. Deci, s-a scumpit. Pensia pe c are o am eu nu îmi ajunge. Norocul meu este că mă mai ia lumea la masă, să cânt, pe colo, pe colo. Dacă nu aș avea cântările astea, eu nu m-aș descurca deloc, pentru că nu vreau să apelez la fiica mea. Mi-a zis fata, dacă am nevoiem dar eu nu vreau să apelez la ea, niciodată”, a completat binecunoscuta cântăreață de muzică populară.

citește și...