Ce pensii au actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea: „Cheltuielile noastre sunt foarte reduse”

12.11.2021, 12:01
Ce pensii au actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea: „Cheltuielile noastre sunt foarte reduse”

Eugen Cristea (69 de ani) și Cristina Deleanu (81 de ani), cei mai îndrăgiți actori din România, este cel mai longeviv cuplu din Teatru. Actorii au vorbit, recent, despre dificultățile cu care se confruntă zi de zi, în pandemie.

Eugen Cristea  este actorul care ne-a încântat copilăria cu emisiunea „Feriţi-vă de măgăruş”. Vocea Cristinei Deleanu a putut fi auzită în producțiile de teatru radiofonic. Eugen Cristea și Cristina, sunt nedespărţiţi atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Cei doi au vorbit, în cadrul emisiunii Showbiz Report, despre cum reuşesc să se întreţină, în prezent, şi despre pensiile pe care le încasează după mulţi ani de muncă.

”Avem o modalitate de a fi, de a exista, mai variată”

Chiar dacă pandemia le-a afectat viața artistică, cei doi spun că au reușit în felul lor să treacă peste această situație.

„Ne-am montat amândoi și facem în continuare o serie de lucruri, care sperăm să îi bucure și pe spectatorii și cititorii. Este adevărat că majoritatea artiștilor și-au căutat activități din care să câștige bani. Orice om normal trebuie sa își găsească niște activități ca să reziste unor perioade mai complicate. Noi poate chiar suntem în avantaj, pentru că avem o modalitate de a fi, de a exista, mai variată, în sensul că ne place să citim, să scriem, să ne uităm la filme”, au declarant cei doi soți la Antena Stars.

Deși au preferat să nu dezvăluie ce pensie primesc de la statul român, cei doi actori au declarat că pensia pe care o încasează depășește suma de 2.000 de lei. Vedetele spun că nu sunt adepții luxului, iar cheltuielile acestora sunt reduse.

Actorii încasează peste 2.000 de lei pe lună

„Pe de altă parte, noi suntem pensionari și asta cu sau fără voia noastră, ne face să nu fim tot timpul pe scenă. Noi ne facem de lucru și am jucat în continuare, în particular sau oficial, am făcut-o și este nevoie de asta, să te exprimi, să exiști, să spui ceea ce știi mai bine sau mai rău. Nu ne spunem pensia, dar suntem niște oameni destul se echilibrați din acest punct de vedere. Nu avem mașină, nu avem vilă, nu avem piscină, nu avem pretenții, astfel că, cheltuielile noastre sunt foarte reduse. Lucrurile la noi au stat puțin diferit, datorită unor legi care au apărut înainte și de care beneficiem. Pensiile noastre depășesc 2000 de lei”, au mai spus spre final cei doi.

Actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea au decis să dea în judecată satul din cauza certificatului verde.

Cristina Deleanu și partenerul său de viață, Eugen Cristea, au explicat că medicii le-au recomandat să nu facă vaccinul împotriva coronavirusului din cauza unor probleme de sănătate.

„Am făcut o cerere prin care chemăm în judecată Guvernul României, MAI şi CNCAV. Semnalăm faptul că amândoi facem parte dintr-o categorie care nu a fost încadrată nicăieri. Amânadoi avem recomandări din partea medicului de familie de a nu face vaccinul împotriva coronavirusului, din cauza unor probleme de sănătate”, a declarat Eugen Cristea la România TV.

citește și...