Cine sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. Vor ajunge direct în finala competiției

20.07.2020, 09:12
Cine sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. Vor ajunge direct în finala competiției

Duminică seara, prezentatoarea Andreea Mantea a anunțat cine sunt favoriții săptămânii la competiția ”Puterea Dragostei”, concurenții care vor ajunge direct în finala care va avea loc peste o săptămână.

În urma voturilor, Livian și Ella sunt concurenții care merg direct în finala emisiunii ”Puterea Dragostei”, anunță wowbiz.ro.

Cei doi favoriți au primit o șansă în plus pe lângă premiul săptămânal de 1500 de euro.

Pe lângă Livian și Ella, în finala competiției de la Kanal D vor ajunge și Andreea Pirui și Marius, care sunt protejați.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea de la ”Puterea Dragostei”

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie 2020 . Telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.

Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia unui premiu în valoare de 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus moderatoarea show-ului, Andreea Mantea.

Andreea Mantea nu mai prezintă sezonul 3 al show-ului ”Puterea Dragostei”

Schimbare majoră la emisiunea ”Puterea dragostei”. Show-ul nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Emisiunea ”Puterea Dragostei”, sezonul 3, va fi prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

citește și...