Cine sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat

06.12.2020, 13:27
Cine sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat
Cine sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat

În emisiunea de sîmbătă, 5 decembrie 2020, Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat cine sunt favoriții săptămânii la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, pe care îl moderează la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat sâmbătă care sunt favoriții săptămânii la ”Puterea Dragostei”. La fete favorite au fost desemnate Mădălina, Alexandra Cărare și Mariana, în timp ce la băieți favoriții la băieți sunt Cristian Comănici, George și Cristian Marinescu. Mădălina a fost extrem de fericită să afle că este printre favoriți și l-a sărutat pe iubitul ei, George, când a aflat vestea fericită, relatează kanald.ro.

Câștigătorul premiului în valoare de 1.500 de euro și cine va părăsi competiția se va stabili în gala de duminică a show-ului matrimonial.

Cristian Comănici, declarații emoționante despre Mariana


Cristian Comănici, de la ”Puterea Dragostei”, a făcut declarații emoționante despre Mariana, cu care ar vrea să aibă o relație.

”Dacă m-ar lăsa inima să mă îndrept către altă fată, aș face-o. Pentru că știu că îmi fac rău tot fiind respins, dar nu pot, pentru că ea e fata pe care am ales-o. Nu am cum să mă schimb de pe o zi pe alta. Nu știu dacă o să mai lupt pentru Mariana, dar cu siguranță o să-mi placă de ea la fel de mult în continuare. Nu mă pot îndrepta către o altă fată, pentru că ea îmi place”, a spus Cristian Cominici zilele trecute, potrivit wowbiz.ro.

Cristian Comănici a spus la emisiune emisiune că a avut o discuție cu un apropiat al fetei: ”Mi-a spus că orice aș face, Mariana nu va fi niciodată cu mine”.

”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

 

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...