Cine sunt cei 4 finaliști de la ”Survivor România”

25.05.2020, 09:31
Cine sunt cei 4 finaliști de la ”Survivor România”
Cine sunt cei 4 finaliști de la ”Survivor România”

S-au stabilit cei patru finaliști care vor lupta pentru trofeul și pemiul cel mare de la show-ul ”Survivor România”, transmis de postul de televiziune Kanal D.

Sâmbătă și duminică au avut loc cele două semifinale ale concursului ”Survivor România. În urma jocurilor de pe traseu, cel care s-a calificat în finală a fost Iancu Sterp. Elena Ionescu și Cezar Juratoni au ajuns în consiliu, pentru eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cea care s-a calificat în finală a fost Elena Ionescu, eliminat fiind Cezar Juratoni.

Lola și Emanuel, calificați direct în finală

Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care s-au calificat direct în finala competiției de la Kanal D. Ulterior, celor doi li s-au alăturat Iancu Sterp și Elena Ionescu.

Când are loc finala ”Survivor România”

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România” va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Câștigătorul competiției va intra în posesia trofeului ”Survivor România”, dar și în posesia unui premiu în valoare de 250.000 de lei.

Mesajul lui Cezar Juratoni după ce  a fost eliminat de la ”Survivor România”

Cezar Juratoni a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția ”Survivor România”.

“În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (…). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.”, a spus Cezar Juratoni după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

citește și...