Cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”

07.09.2021, 12:41
Cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”
Cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”

În data de 5 septembrie 2021 a avut loc finala show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și difuzat de postul de televiziune Kanal D. Câștigătorii emisiunii au fost  Alexandra Bacoșcă-Bică și Cristian Marinescu. Cei doi au intrat fiecare în posesia premiului cel mare, în valoare de 10.000 de euro.

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie a anului trecut. Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Finala celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei” a avut loc în data de 5 septembrie 2021. Câștigătorii concursului sunt Alexandra Bacoșcă-Bică și Cristian Marinescu. Alexandra Bacoșcă-Bică are 26 de ani și este din Vaslui. Alexandra are o fetiță în vârstă de 5 ani și este divorțată. În casă, tânăra de 26 de ani l-a cunoscut pe Codruț, alături de care formează un cuplu și au ajuns împreună în Marea Finală. Cristian Marinescu are 23 de ani și este proaspăt absolvent al Universității de Educație Fizică și sport. El a intrat în casa ”Puterea Dragostei” pentru a își întâlni jumătatea. Marinescu formează un cuplu alături de Maria, alături de care a intrat în Marea Finală.

Cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, Ce au declarat aceștia

„Mulțumesc din suflet! Vă mulțumesc dragilor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine, indiferent pentru toate prostioarele pe care le-am făcut acolo. Ați rămas cu mine până la final”, a declarat Alexandra după ce a aflat că a fost desemnată căștigătoare, noteazpă wowbiz.ro.

„Mulțumesc mult de tot! Domnișoara Cristina, am fost extrem de emoționat, iar la momentul actual îmi vin șiroaie de lacrimi, chiar dacă nu le arăt. Sunt extrem de bucuros, am niște emoții care m-au coplești, Nu îmi găsesc explicație. Vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, să mulțumesc publicului”, a spus Cristian Marinescu.

citește și...