Cine și-ar fi „băgat coada” în căsnicia Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!”

15.11.2022, 17:53
Cine și-ar fi „băgat coada” în căsnicia Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!”
Cine și-ar fi „băgat coada” în căsnicia Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!”

În urmă cu câteva zile, Larisa Drăgulescu a anunțat că a divorțat de Bogdan, cel de-al doilea ei soț. Cei formau un cuplu de cinci ani și erau căsătoriți din 2021. Recent, ea a dezvăluit și cine ar fi vinovată pentru faptul că s-a separat de bărbat. 

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a anunțat pe rețelele de socializare că divorțează de Marian Bogdan, bărbatul cu care se căsătorise în aprilie 2021. Cei doi nu au copii împreună. Larisa și cel de-al doilea soț al său au început relația pe vremea când vedeta era escortă în Germania.

Larisa Drăgulescu a divorțat de cel de-al doilea soț

„A fost la distanță în ultimul an, în rest nu, pentru că eu am stat o perioadă foarte lungă în Germania, pe timpul pandemiei a stat și el mai mult cu mine acasă. În ultimul an, el a hotărât să plece și să stea mai mult acolo. Nu a luat în considerare să se mute în România. Inițial, și eu am crezut că așa voi face, dar mi-am dat seama că îmi place prea mult la mine acasă, am absolut de toate, nu-mi lipsește nimic”, a spus Larisa Drăgulescu la o emisiune TV.

Larisa Drăgulescu este de părere că fosta soacră a fost cea care i-a distrus căsnicia. Atunci când s-a măritat cu Marian Bogdan, femeia nu le-a dat binecuvântarea și nici nu a mers la nunta lor.

Mama bărbatului nu a plăcut-o niciodată

„Probabil (n.r. – a fost o influență și mama lui), nu știu. Nu am cunoscut-o nici până acum. Cred că am vorbit o dată la telefon, dar demult. Nu a fost niciodată de acord cu relația noastră și cam atât, nu am avut discuții prea mari. Poate că este mai bine că n-am cunoscut-o. Așa a fost să fie. Eu mă bucur că am încercat, poate dacă nu încercam, îmi părea rău”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Se pare că femeia nu a fost niciodată de acord ca fiul ei să se însoare cu o femeie divorțată, care are și doi copii. În plus, părinților lui Marian nu le-a picat bine nici faptul că acesta și-a schimbat numele de familie, după căsătoria cu Larisa Drăgulescu.

citește și...