Fiul Luminiței Anghel, snopit în bătaie de câțiva prieteni! Tânărul s-a fotografiat plin de sânge: ‘Putea să mă omoare în casă’

27.08.2020, 13:45
Fiul Luminiței Anghel, snopit în bătaie de câțiva prieteni! Tânărul s-a fotografiat plin de sânge: 'Putea să mă omoare în casă'
Fiul Luminiței Anghel, snopit în bătaie de câțiva prieteni! Tânărul s-a fotografiat plin de sânge: 'Putea să mă omoare în casă'

Fiul cântăreței Luminița Anghel, David Pușcaș, a fost snopit în bătaie de câțiva prieteni! Acesta a povestit că a fost lovit cu pumnii și picioarele, apoi i-ar fi distrus bunuri din casă.

Tânărul s-a fotografiat plin de sânge și vânătăi, iar imaginile șocante au ajuns pe Facebook. David Pușcaș a cerut ajutorul oamenilor, susținând că îi cunoștea pe cei care l-au agresat fizic.

Ce a pățit tânărul

Incidentul violent s-ar fi desfășurat în seara zilei de 26 august. Internauții l-au sfătuit să depună o plângere la Poliție.

‘Scriu aici cu o situație extrem de delicata. In primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten. Situatia a fost in felul urmator. Eu mi-am expus o parere sincera despre Robert reamzy la un prieten comun. Acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu-ma daca mai sunt acasa , evident iI scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna.

Acesta, de fapt, era cu Robert pe care probabil il stiti de la vocea, au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul. Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toate farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelul pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. Nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efectiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca m-a amenintat ca se va intoarce. Vreau sa se stie ca e un om periculos si mai ales felul in care m-a atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa’, a fost mesajul postat de fiul Luminiței Anghel pe Facebook.

S-a certat cu mama lui

Ani la rând, David Pușcaș a fost într-un conflict deschis cu mama lui, celebra artistă Luminița Anghel. Vedeta era nemulțumită de faptul că tânărul de 22 de ani nu avea un loc de muncă stabil și nu putea să se întrețină singur. În prezent, acesta locuiește într-o garsonieră modestă.

‘David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut’, a spus artista, la Kanal D.

citește și...