Cine îi face rochiile lui Carmen Iohannis. Cu ce designeri lucrează Prima Doamnă a României

25.05.2020, 16:01
Cine îi face rochiile lui Carmen Iohannis. Cu ce designeri lucrează Prima Doamnă a României

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, atrage atenția la fiecare apariție a sa cu ținutele pe care le poartă.

Rochiile primei doamne a României, Carmen Iohannis, generează comentarii de fiecare dată când ori aceasta apare în public. De ținutele soției lui Klaus Iohannis, s-au ocupat mai mulți designeri. Unul dintre aceștia este Eli Lăslean.

”Stabilim împreună cromatica și linia”

“Stabilim împreună cromatica și tot împreună alegem linia. Fiind un spirit young, senin, prima doamnă preferă culorile pastel, diafane. Vorbim de o eleganță și o delicatețe exprimată în rochiile și ținutele pe care le poartă!”, povestea Eli Lăslean într-un interviu pentru libertatea.ro.

”I se potrivește absolut orice”

Eli Lăslean, ale cărei creații prima doamnă a României le-a purtat în numeroase vizite în afara țării, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Carmen Iohannis.

“Are un corp de invidiat. I se potrivește absolut orice. Îi plac hainele care se așază fumos pe corp. Să nu fie foarte strâmte, nici exagerate”, mai spunea Eli Lăslean.

“Lucrăm cu mare grijă atunci când trebui să îi pregătim ținutele, mă informez unde merge, la ce momente ale zile participă, care sunt condițiile meteo”, adăuga aceasta.


A colaborat și cu Andreeea Tincu

O altă creatoare cu care Carmen Iohannis a colaborat a fost Andreea Tincu. Aceasta i-a creat vestimentațiile pe care prima doamnă a României le-a purtat la Paris, la evenimentele care au avut loc de Ziua Armistițiului, în urmă cu câțiva ani.


Andreea Tincu a semnat şi creaţia purtată de soţia preşedintelui în cadrul Banchetului oficial de la Roma şi multe altele.

”Prima Doamna poartă culori vii, luminoase, însă și ținute all white. Este mult spus fan, până la urmă atunci când ai o silueta frumoasă, iar moda internațională nu presupune exclusiv lungimi 7/8, stilul vestimentar adoptat este în funcție de ce îți stă bine. Fiind creatoare de modă, recomand tuturor femeilor să încerce o viziune mai modernă în modă, să încerce să depășească tipare ce aparțin trecutului”, spunea Andreea Tincu într-un interviu pentru playtech.ro.

”Este o colaborare profesională frumoasă, deoarece Prima Doamna preferă design-ul românesc și este o onoare pentru mine să îi semnez o parte dintre ținute”, mai spunea aceasta.

citește și...