Cine i-a pus lui Cătălin Moroșanu porecla ”Moartea din Carpați”. ”Nu mi-a plăcut la început”

14.06.2022, 15:34
Cine i-a pus lui Cătălin Moroșanu porecla ”Moartea din Carpați”. ”Nu mi-a plăcut la început”
Cine i-a pus lui Cătălin Moroșanu porecla ”Moartea din Carpați”. ”Nu mi-a plăcut la început”

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit cine i-a dat porecla ”Moartea din Carpați”, sub care este cunoscut în ring. Sportivul a explicat că cel care i-a ales acest supranume este o personalitate din showbiz=-ul românesc.  ”Nu mi-a plăcut la început”, a mărturisit Cătălin Moroșanu la TV.

Cătălin Moroșanu este un cunoscut luptator. În plan personal, Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Natalis. Sportivul și partenera lui de viață au devenit părinți pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut, când Georgiana a adus pe lume un băiețel care a primit numele Patrick Nicholas.

Prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine i-a pus porecla ”Moartea din Carpați”, sub care este cunoscut în ring. Acesta a explicat că persoana caree i-a pus acest supranume a fost radu Pietreanu, cunoscut din grupul umoriustic ”Vacanța mare”.

Cine i-a pus lui Cătălin Moroșanu porecla ”Moartea din Carpați”. ”Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public”

”Moartea din Carpați” a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu. Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. ”Măi, Răducule, cum mă, să îmi pui Moartea din Carpați?”. Îmi era rușine. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt”, a povestit Cătălin Moroșanu, notează kanald.ro.

”Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că ”Moartea din Carpați” și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc. Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public. Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun. Iată că am ajuns aici, la 40 de întrebări, ”Moartea din Carpați””, Cătălin Moroșanu”, a completat sportivul.

citește și...