Cine i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la ”Survivor România”. ”Este din altă lume, eu sunt mai simplu”

23.07.2021, 16:21
Cine i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la ”Survivor România”. ”Este din altă lume, eu sunt mai simplu”
Cine i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la ”Survivor România”. ”Este din altă lume, eu sunt mai simplu”

Marius Crăciun, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D, a dezvăluit că o concurentă din echipa Faimoșilor i-a făcut avansuri. Este vorba despre Irisha. ”Este din altă lume, eu sunt mai simplu”, a mărturisit Marius Crăciun, fost membru în echipa Războinicilor de la show-ul filmat în Republica Dominicană.

Marius Crăciun a fost unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a reușit să ajungă până în faza jocurilor individuale de la show. marius Crăciun a dezvăluit că la competiție a existat o conurentă care i-a făcut avansuri. este vorba despre Irisha.

Irisha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a fost eliminată din competiție în data de 9 mai 2021.

Cine i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la ”Survivor România”. ”Nu m-am gândit că am vreo șansă la ea”

Irisha i-ar fi fi spus lui Marius Crăciun că se simte atrasă de el și i-a făcut mai mult complimente. „Irisha mi-a spus ca ii place de mine ca barbat, ca arat bine, ca ii place cum vorbesc. Mi-a spus in fața. Eram la finala și au fost glume. Ea mi-a spus ca ma sustine, ca si familia ei ma sustine si isi doreste sa ajung cat mai departe sau chiar sa castig. Am ramas socat, pentru ca in competitie nu am avut atat de multe subiecte si mi-a placut ca mi-a spus ca ma sustine. Atunci am inceput sa vorbim mai mult si Morosanu a facut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca barbat, arata bine, e frumos””, a declarat marius Crăciun, potrivit wowbiz.ro.

„Nu m-am gandit ca am vreo sansa la ea pentru ca este foarte frumoasa, arata foarte bine. Este din alta lume, eu sunt mai simplu. Este si putin mai inalta decat mine, dar mi-a placut sa aud cuvintele astea din gura ei, i-am spus ca este o femeie foarte frumoasa si arata foarte bine, dar nu am vorbit mai multe”, a adăugat el.

citește și...