Cine este viitorul soț al Cristinei Spătar. Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe artistă, în Dubai

12.12.2022, 08:55
Cine este viitorul soț al Cristinei Spătar. Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe artistă, în Dubai
Cine este viitorul soț al Cristinei Spătar. Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe artistă, în Dubai

În urmă cu mai bine de o săptămână, Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, a uimit pe toată lumea după ce a anunțat pe rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie. La scurt timp, au apărut și primele informații despre bărbatul care i-a dat inelul de logodnă artistei. Iată cu ce se ocupă acesta! 

Cristina Spătar a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce le-a arătat tuturor că a fost cerută în căsătorită. Solista se afla în Dubai când a primit inelul de logodnă.

„Am spus DA”, a scris Cristina Spătar în dreptul unei imagini cu impresionantul inel.

Cu cine se va recăsători Cristina Spătar

După despărțirea de antrenorul Tibi Vărzaru, cântăreața a preferat să fie mai discretă cu viața personală, așa că și-a ținut viitorul soț cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor.

Cu toate acestea, au apărut primele detalii despre viitorul ei soț. Așadar, cel care a cerut-o de nevastă se numește Vicențiu Mocanu, un om de afaceri din Vâlcea, potrivit libertatea.ro. Cel care a făcut dezvăluiri despre partenerul vedetei a fost Cristi Brancu în emisiunea lui de la Prima TV.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Aida și Albert. După ce au divorțat cu scandal, artista a început o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. După 4 ani de iubire, cei doi și-au spus adio, deși toată lumea se aștepta să se căsătorească.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a spus artista, la Antena Stars.

Nu mai ține legătura cu fostul soț

Vedeta a recunoscut că nu mai ține deloc legătura cu fostul soț, nici măcar atunci când vine vorba de copiii lor. Cristina Spătar a mai spus că a rupt relația și cu fosta soacră.

„Nu mai vorbesc deloc cu fostul soț. Nu mi se pare normal să îi separ de tatăl lor. Au telefoane, comunică. Nu vorbim deloc. Fostul soț nu a încercat să ia legătura cu mine. Copiii sunt mari. A trecut timpul. S-a răcit relația și cu mama lui. M-am retras. O relație elegantă o am în continuare cu fratele lui și soția lui, cumnata mea.

A fost o perioadă mai delicată, ultimii 2-3 ani de mariaj. Lipsea foarte mult de acasă. Eu eram doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat niciodată. El și familia lui erau totul pentru mine. Aveam un feeling. Nu eram colerică. Îmi reproșa că plângeam mult. Nu i-am căutat niciodată în telefon. Se schimbase, mă durea. Nu mă așteptam la divorț. Mi-a fost teamă să nu-mi pierd căsnicia. Nu mai am așteptări. Am stat de vorbă și cu psiholog. Am vrut să știu de ce a ales fostul meu soț așa. Probabil nu am fost eu destul de înțelegătoare”, spunea solista în emisiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...