Cine este văduva lui Kobe Bryant! Ce sacrificii a făcut Vanessa Laine pentru a deveni soția legendarul baschetbalist

28.01.2020, 12:16
Cine este văduva lui Kobe Bryant! Ce sacrificii a făcut Vanessa Laine pentru a deveni soția legendarul baschetbalist
Cine este văduva lui Kobe Bryant!

Kobe Bryant a decedat duminică, 26 ianuarie, în urma unui grav accident de elicopter. Legendarul baschetbalist a murit alături de una dintre cele 4 fiice ale sale, Gianna, în vârstă de 13 ani.

Cine este văduva lui Kobe Bryant!

În urma lui au rămas soția îndurerată, Vanessa Laine Bryant, și celelalte 3 fete. Puțini o cunosc pe Vanessa, tânăra care i-a stat alături încă de la o vârstă fragedă.

Kobe Bryant și Vanessa Laine s-au cunoscut prima dată în 1999, pe vremea când tânăra era încă la liceu. Bruneta s-a îndrăgostit nebunește de sportiv, iar la 19 ani s-a căsătorit cu acesta, în 2001. Presa internațională specula cu ceva timp în urmă cu familia lui Kobe nu a plăcut-o deloc pe Vanessa.

Vanessa Laine Bryant este mama celor 4 fete ale baschetbalistului. La nuntă, cei doi nu au semnat niciun contract prenupțial, iar părinții luu Kobe nu au participat la eveniment. Se zvonește că bruneta nu a fost acceptată în familie pentru că nu avea origini afro-americane.

Prima lor fiică s-a născut în 2004, însă fericirea lor nu a fost de lungă durată. La vremea respectivă, Kobe Bryant a fost acuzat de viol, după ce o angajată a unui hotel a declarat că a avut o relație cu acesta.

În cele din urmă, sportivul a recunoscut public că a înșelat-o pe soția lui, dar a respins acuzațiile de viol.

Vanessa a suferit enorm și l-a amenințat că divorțează, însă a renunțat la idee și a rămas alături de el.

La câteva luni după ce a fost acuzat de viol, tânăra care l-a reclamat la autorități a refuzat să depună mărturie în instanță.

Vanessa și Kobe Bryant aveau împreună 4 fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), cea care a murit în accident, Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).

citește și...