Primele concluzii în cazul morții lui Kobe Bryant! Ce s-a întâmplat cu elicopterul în care se afla fosta vedetă NBA

27.01.2020, 15:08
Primele concluzii în cazul morții lui Kobe Bryant! Ce s-a întâmplat cu elicopterul în care se afla fosta vedetă NBA
Primele concluzii în cazul morții lui Kobe Bryant!

Accidentul de elicopter în care și-a pierdut viața fostul baschetbalist american Kobe Bryant ridică multe semne de întrebare!

Primele concluzii în cazul morții lui Kobe Bryant!

Alte 8 persoane și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic, duminică dimineață, 26 ianuarie 2020. Printre victime se numără și una dintre cele 4 fiice ale lui Kobe, Gianna, în vârstă de 13 ani.

Numele tuturor victimelor vor fi dezvăluite abia după ce autoritățile vor recupera trupurile neînsuflețite.

Cu toții călătoreau spre Thousand Oaks, California, pentru a participa la un joc de baschet. Kobe Bryant trebuia să antreneze, iar fata lui să joace, scrie CNN.

Din păcate, elicopterul s-a prăbușit în sudul statului California, după cum a anunțat şeriful din Comitatul Los Angeles. Primele concluzii ale anchetei arată că elicopterul s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

‘Situaţia meteorologică nu corespundea normelor minime de zbor’, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Josh Rubenstein.

Martorii sunt șocați de modul în care s-a produs accidentul! Elicopterul a căzut într-o zonă retrasă, în apropierea unei biserici. Din cauza ceței dense, oamenii legii au găsit cu greu locul accidentului.

“Nu suna bine şi era foarte jos. L-am văzut cum cade. Dar era greu să îţi dai seama ce se întâmpla pentru că era foarte multă ceaţă. S-a auzit un boom şi apoi a urmat un incendiu imens. Nimeni nu putea supravieţui’, a declarat un martor, care se afla în zonă, potrivit latimes.com.

Un alt martor a mărturisit că a sunat speriat după ajutor imediat ce a auzit bubuitura: “Pentru că era atât de aproape de sol, m-am gândit că e ceva neînregulă. Părea a căuta un loc să aterizeze. Am sunat imediat la 911, cum am auzit bubuitura”. 

În urma accidentului teribil, elicopterul a luat foc la contactul cu solul. Anchetatorii au declarat că va dura ceva până vor recupera cadavrul lui Kobe Bryant. Polițiștii și pompierii au fost nevoiți să meargă pe jos până la locul tragediei.

Momentan, nu se cunosc detaliile conform cărora aparatul de zbor a primit ok-ul pentru a transporta atât de mulţi pasageri, nouă în total.

Citește și: TVR 1, gafă uriașă la fel ca BBC după moartea lui Kobe Bryant! Ce imagini au fost date în jurnalul de știri din această dimineață

citește și...