Ce spune Cristian de la ”Puterea Dragostei” după eliminarea lui Ale. ”M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat”

11.08.2020, 08:41
Ce spune Cristian de la ”Puterea Dragostei” după eliminarea lui Ale. ”M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat”
Ce spune Cristian de la ”Puterea Dragostei” după eliminarea lui Ale. ”M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat”

Cristian Comănici a făcut declarații după eliminarea lui Ale de la show-ul ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D.

Ale a fost concurenta care a părăsit competiția ”Puterea Dragostei”, la ultima gală, spre surprinderea tuturor și spre dezamăgirea lui Cristian. Cei doi se pregăteau să formeze un cuplu îmn competiție.

Concurenta Ale a avut cele mai puține voturi venite din partea telespectatorilor. După eliminarea lui Ale, Cristian Comănici a făcut câteva declarații.

Acesta a spus că în acest moment nu se simte atras de nicio fată din casa dragostei, iar gândul lui stă la Ale.

”Eu cu Ale doar m-am cunoscut puțin. Sper sa se întoarcă și o să formez un cuplu cu ea, dacă se va întoarce în casă. Nu o sa ies pentru Ale, am vorbit doar douî săptămâni, n-am apucat sa ne cunoaștem.

M-ar deranja dacă aș vedea-o cu un alt bărbat. Mi-am rugat susținătorii s-o voteze pe Ale. Mi-e dor de ea, este o fată bine pusă la punct, din toate punctele de vedere”, a spus Cristian despre Ale, potrivit wowbiz.ro.

Ce mesaj a primit Cristian de la sora lui

Bianca Comănici, cîștigătoarea primeor sezoane ale emisiunii ”Puterea Dragostei”, i-a oferit fratelui ei, Cristian, câteva sfaturi în ceea ce privește show-ul.

”Important e să fii tu, lumea o să-și dea seama la un moment dat că așa ești tu, astea sunt reacțiile tale.Trebuie să uiți că ești filmat, să te simți ca acasă”, i-a transmis Bianca lui Cristian, potrivit sursei mai sus-menționate.

Când poate fi urmărită emisiunea ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și in weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...