Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. Actrița este colegă de muncă cu partenerul său

28.07.2020, 16:34
Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. Actrița este colegă de muncă cu partenerul său
Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. Actrița este colegă de muncă cu partenerul său

Aspirina, pe numele ei real Mirela Oprișor, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Zilnic, aceasta este confundată cu personajul pe care îl joacă în celebrul serial ‘Las Fierbinți’ difuzat de Pro TV.

În viața reală, Mirela Oprișor are o familie frumoasă și este o mamă dedicată. Puțini sunt cei care știu cum arată soțul vedetei de la PRO TV.

Cu cine se iubește Aspirina

Actriță, în vârstă de 47 de ani, este căsătorită de mai bine de 17 ani cu dramaturgul și actorul Mimi Brănescu și au împreună o fată, Ana. Conform libertateapentrufemei.ro, cei doi au fost iubiți în facultate, dar au decis atunci să-și spună adio. Abia după 8 ani s-au reîntâlnit și-au dat seama că vor să rămână împreună pentru totdeauna.

De altfel, Mirela Oprișor mărturisea care este secretul mariajului său.

‘În primii ani ai căsniciei nu am fost așa. Ce ne-a deblocat această preconcepție de doi lei a fost filmul «Marți, după Crăciun», unde am jucat rolurile de soț și soție. Da, există o limită în a te proteja, în sensul că dacă lucrezi la același proiect, atunci când vii acasă simți nevoia să te detașezi. Și când ajungi acasă și vrei să te detașezi de muncă, dai de același om – acolo trebuie să fii destul de delicat și să îi oferi omului de lângă tine spațiu, să nu începi acasă să discuți ce s-a întâmplat la muncă. Acasă e acasă’, a declarat Mirela Oprişor pentru Unica.

Soțul ei îi este coleg la muncă

În plus, Mirela Oprişor şi Mimi Brănescu sunt și colegi de scenă. Cei doi au învățat că viața de familie nu trebuie amestecată cu cariera. Ei nu fac o echipă perfectă doar acasă, ci și la serviciu, întrucât sunt colegi de muncă, Mimi fiind scenaristul serialul „Las Fierbinți”.

‘Nu știu dacă e vorba de compromisuri. Este vorba să înțelegi că sunt anumite etape peste care nu poți să treci. Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie. Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva’, a mai spus actriţa.

citește și...