Cum se descurcă Benone Sinulescu pe timpul autoizolării. ”Am provizii pentru trei ani”

28.03.2020, 10:02
Cum se descurcă Benone Sinulescu pe timpul autoizolării. ”Am provizii pentru trei ani”
Cum se descurcă Benone Sinulescu pe timpul autoizolării. ”Am provizii pentru trei ani”

Renumitul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu a afirmat că are provizii care să-i ajungă o lungă perioadă de timp pe durata pandemiei de coronavirus din România.

Pandemia de coonavirus din țara bnoastră nu l-a prins nepregătit pe intrpretul de muzică populară Benone Sinulescu. Acesta se află în autoizolare la casa sa din comuna Bârzava, de lângă Arad.

Benone Sinulescu, în vârstă de 82 de ani, și soția sa, Lenny, au cămara plină cu provizii, astfel că cei doi nu-și fac griji că vor rămâne făă provizii pe durata pandemiei de coronavirus.

“Am provizii pentru 3 ani. Am cămara plină cu de toate, pentru că am muncit cu soția mea, să punem și să avem de toate. Acum ne bucurăm de roadele din grădină. Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici. Noi așa avem în fiecare an, cămara plină cu de toate. Am o satisfacție a muncii. Soția e baza, eu o ajut cum pot”, a declarat Benone Sinulescu pentru click.ro.

 

Vineri seară a fost înregistrat decesul cu numărul 26 în România, din cauza coronavirusului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani din județul Timiș. Acesta era cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare.

La nivel național, 1.292 de persoane sunt infectate cu COVID-19. La nivel mondial, bilanțul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26.819 morți. Peste 585.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus până în prezent. Statele Unite ale Americii sunt prima țară cu peste 100.000 de persoane infectate cu coronavirus. Italia a anunțat un număr record de decese din cauza COVID-19. Bilanțul se apropie de 10.000 de decese.

citește și...