Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea! Celebrul bucătar își ține partenera departe de ochii lumii

18.04.2020, 17:05
Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea! Celebrul bucătar își ține partenera departe de ochii lumii
Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea!

Pe Chef Sorin Bontea îl vedem de ani buni la televizor, însă puțini știu cum arată soția lui. Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea!

Spre deosebire de colegii lui de la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, Sorin Bontea își ține departe de ochii curioșilor partenera de viață.

Singura fotografie cu soția concurentului de la Asia Express din spațiul public este de la cununia religioasă. În fotografia respectivă, Sorin Bontea apare îmbrăcat la costum, iar soția lui în rochie albă de mireasă. Nunta celor doi a avut loc în anul 1994.

‘În mare parte, ei îi datorez poziția în care sunt astăzi. Soția mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubește foarte mult. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!’, mărturisea Sorin Bontea pentru PRO TV Magazin.

citește și...