Chef Sorin Bontea, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Cel mai dificil a fost să cerșesc”

04.03.2020, 09:11
Chef Sorin Bontea, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Cel mai dificil a fost să cerșesc”
Chef Sorin Bontea, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Cel mai dificil a fost să cerșesc”

Chef Sorin Bontea a povestit cum a fost pentru el experiența pe care a trăit-o pe durata show-ului ”Asia Express”, care este difuzat de postul de televiziune Antena 1.

La ”Asia Express”, chef Sorin Bontea face echipă cu Răzvan Fodor. cei doi fac cu greu față provocărilor de la emisiune.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, chef Sorin Bontea a vorbit despre experiența trăită la ”Asia Express” și despre greutățile pe care le-a întâmpinat pe durata filmărilor.

„Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față. Au fost însă și momente în care m-am întrebat efectiv ce caut eu acolo. Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: ”Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!””, a declarat chef Sorin Bontea pentru sursa menționată.


S-a întors mai slab cu nouă kilograme.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit ce alimente a mâncat pe durata filmărilor la ”Asia Express”. El a mărturisit că a slăbit nouă kilograme.

„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajutat, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…”, a mai povestit Sorin Bontea.

citește și...