FOTO. Cine este și cum arată fiica lui Victor Pițurcă. Puțini au auzit de Claudia Naboiu

17.06.2020, 14:47
FOTO. Cine este și cum arată fiica lui Victor Pițurcă. Puțini au auzit de Claudia Naboiu
Cine este și cum arată fiica lui Victor Pițurcă. Puțini au auzit de Claudia Naboiu

Pentru cei care nu știu, Victor Pițurcă are și o fiică, pe Claudia Florentina! Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României nu prea vorbește de Claudia Naboiu, acum în vârstă de 38 de ani.

Tânăra s-a căsătorit s-a căsătorit în 2013 cu Mihai Naboiu, după cinci ani de relație. Cei doi au avut o petrecere de nuntă fastuoasă la hotelul Marriott. Nașii fiicei lui Victor Pițurcă sunt Cosmin Olăroiu și soția acestuia.

Claudia Naboiu este văzută rar în public

Cine este și cum arată fiica lui Victor Pițurcă. Tânăra este o fire retrasă și preferă să stea departe de lumea showbiz-ului. Victor Pițurcă are chiar și un nepot din partea Claudiei, în vârstă de opt ani, Antonio Alexandru.

Claudia și actualul ei soț de cunosc încă din copilărie, mai ales că fratele său, Alex Pițurcă, este prieten bun cu Mihai. În urmă cu ceva timp se zvonea că Victor Pițurcă nu ar fi fost de acord cu soțul fiicei sale, pentru că bărbatul ar fi avut o relația amoroasă cu una dintre prietenele Claudiei.

Conform playtech.ro, ginerele lui Victor Pițurcă este un afacerist cunoscut din Târgu Jiu, iar fiica lui, Claudia, deține o firmă de arhitectură în București. În 2004, Claudia Florentina Pițurcă a înființat ‘Deco Style Production SRL’, împreună cu prietena ei, Olivia Ana Oprescu. Din nefericire, firma a înregistrat pierderi mari în ultimii ani.

Cine este și cum arată fiica lui Victor Pițurcă. Claudia și-a schimbat complet stilul vestimentar și acum este de nerecunoscut. Dacă în urmă cu câțiva ani se îmbrăca neglijent, acum femeia este din ce în ce mai stilată.

Victor Pițurcă are un fiu cu Vica Blochina

Victor Pițurcă mai are doi băieți! Pe Alexandru Pițurcă cu soția lui Maria Pițurcă, dar și pe Edan, din aventura cu amanta lui, Vica Blochina.

Fostul antrenor a negat ani buni că băiatul Vicăi ar fi și al lui, însă testul de paternitate a scos la iveală că este sânge din sângele său.

‘Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere. Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă’, spunea Victor Pițurcă, în 2012.

citește și...