Cine este și cu ce se ocupă fratele Mihaelei Rădulescu! Vedeta are o relație bună cu Florin

31.01.2020, 11:30
Cine este și cu ce se ocupă fratele Mihaelei Rădulescu! Vedeta are o relație bună cu Florin

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, însă se cunosc foarte puține detalii despre familia sa. Fosta jurată de la ‘Românii au talent’ se afișează peste tot cu austriacul Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan, dar pe membrii familiei sale îi ține departe de ochii curioșilor.

Cine este și cu ce se ocupă fratele Mihaelei Rădulescu!

Pentru cei care nu știu, Mihaela Rădulescu are un fratele, pe nume Florin, cu care are o legătură foarte strânsă. Bărbatul este pasionat de drumeții și fotografie, iar în trecut a fost salvamontist. Pe vremea când sora lui celebră prezenta emisiunea ‘Duminica în familie’, Florin a lucrat împreună cu aceasta.

Cine este și cu ce se ocupă fratele Mihaelei Rădulescu!

Fratele Mihaelei Rădulescu, pe numele său de naștere Țiganu, a împrumutat numele de Rădulescu de la sora lui, în 1996, semn că nu era mulțumit de ce scria în certificatul de naștere. De altfel, și diva a preluat numele primul ei soț, Bogdan Rădulescu, și a rămas cu el, deși au divorțat.

‘V-ati gandit vreodata ca tatal meu, profesorul Florin Tiganu, a facut cele doua infarcturi si din cauza felului in care ati ras ba de mine, ba de numele lui sau al tatalui sau, Serghei Tiganu, unul din putinii eroi adevarati, pilot militar in cel de-al doilea razboi mondial?’, spunea, supărată, Mihaela Rădulescu, în mai 2009, când a hotărât să se mute la Monaco.

Florin Rădulescu este însurat cu Anca, un cunoscut make-up artist. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ioana.

citește și...