Mihaela Rădulescu, sexy și la 50 de ani! Diva de la Monaco este tot în centrul atenției. S-a pozat complet goală

25.11.2019, 15:19

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi din țară din 2000 încoace și a rămas în lista celor mai sexy și dorite femei din România

Mihaela Rădulescu, sexy și la 50 de ani! Diva de la Monaco este tot în centrul atenției

Anul acesta, vedeta a împlinit 50 de ani, însă continuă să stârnească deopotrivă admirație și invidie, datorită siluetei impecabile. Se știe că Mihaela Rădulescu este o împătimită a sportului și are mare grijă să fie într-o formă de zile mari.

Pe pagina sa de Instagram, Mihaela Rădulescu își zăpăcește fanii cu poze incendiare. Prezentatoarea emisiunii ‘Ferma’ nu pierde nicio ocazie să se mândrească cu fizicul ei tonifiat, ținând cont că arată mai bine ca în tinerețe.

‘Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate.

Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide’, declara, în trecut, Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu s-a pozat complet goală

Mihaela Rădulescu încă pozează sexy, deși a făcut 50 de ani! Diva de la Monaco a apărut în repetate rânduri cu fundul bombat și sânii siliconați la vedere, dar și complet goală pe internet.

 

citește și...