Cine este persoana care îi oferă sprijin necondiționat Andreei Bălan, după despărțirea de Tiberiu Argint: „Este stâlpul nostru”

15.11.2021, 17:17
Cine este persoana care îi oferă sprijin necondiționat Andreei Bălan, după despărțirea de Tiberiu Argint: „Este stâlpul nostru”

Andreea Bălan nu are noroc în dragoste. Artista s-a despărţit de iubitul său, după o relație de un an și jumătate. Vedeta a vorbit despre cum a reușit să treacă peste eșec și cine este persoana care i-a fost alături necondiționat.

După divorțul de George Burcea, artista a încercat să își refacă viață cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Se pare că Andreea Balan ar fi încercat să pună presiune asupra partenerului său și și-ar fi dorit ca relația să se concretizeze într-o căsătorie. Mai mult, lipsa prezenței lui Tiberiu Argint în viața fetițelor ar fi fost, de asemenea, unul dintre motivele care au dus la despărțire, relatează click.ro.

Persoana care i-a fost alături în momentele în care a fost dezamăgită, în plan amoros, a fost mama ei, Valeria. Aceasta are grijă de cele două fetițe ale artistei, ba chiar s-a mutat cu fiica ei, după despărțirea de Săndel Bălan.

Mama artistei, sprijinul ei și al fetițelor sale

„Buni este stâlpul nostru și fără ea nu am putea exista. Buni are grijă de mine, de Ella, de Clărița, de Jake, de Steluța și de peștișorul nostru pe care îl cheamă… nu mai știu”, a spus Andreea Bălan, în mediul online.

Artista este o fire pozitivă, așa cum se și autocaracterizează. Andreea Bălan a mărturisit cum a reușit să treacă peste momentele dificile, care au ajutat-o să devină o persoană mai bună în prezent.

Andreea Bălan a lansat, recent, piesa „Soare după nori”, cu care a reușit să își emoționeze mama.

Andreea Bălan: „Alege să privești experiențele ca pe niște lecții”

„Am fost întrebată deseori de-a lungul anilor, cum de nu obosesc în carieră sau cum de nu m-am lăsat doborâtă de perioadele dificile din viața personală. Ei bine, pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi.

Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus. Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii.

Aceasta este povestea mea, dar este și a ta, deoarece cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții, ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur”, a spus artista.

citește și...