Cine este persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern. Mesajele șocante primite de actriță

31.03.2021, 11:36
Cine este persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern. Mesajele șocante primite de actriță
Cine este persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern și angajații Teatrului Evreiesc de Stat au primit amenințări cu moartea de la o persoană de pe internet. Mesajele de amenințare au fost trimise pe mail și o vizau direct pe Maia Morgenstern. 

Speriată, actrița a depus o plângere la Poliție, iar pe numele suspectului s-a deschis un dosar penal. Mesajele respective erau de natură antisemită, extrem de violente.

Maia Morgenstern a depus plângere pe Poliție

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă.

Conform Antena Stars, persoana care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern este un tânăr de 25 de ani, cu probleme psihice.

Oamenii legii l-au pus deja sub control judiciar, după ce procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 îl reținuseră pe individ, pentru amenințare cu moartea pe criterii de etnie și religie.

Ce venituri are Maia Morgenstern

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate actrițe din România! Actrița în vârstă de 58 de ani a jucat în numeroase piese de teatru în ultimii 40 de ani.

Anul trecut, sumele încasate de Maia Morgenstern au fost din salarii și drepturi de autor. Astfel, actrița a primit suma de 107.288 de lei de la Teatrul Evreiesc, 20.040 de lei din salariul la Universitatea Hyperion, 685.665 de lei din drepturile de autor şi 6.205 euro din premiile obţinute. În total, Maia a obținut în conturi suma de 180.000 de euro în anul 2019. Din salarii a scos aproximativ 15.000 de euro.

Pe lângă toate acestea, ea mai deține conturi în lei şi euro, respectiv unul de 1.647.957 în lei şi altul de aproximativ 63.000 de euro. În total în conturile ei se află acum 400.000 de euro. Maia Morgenstern deţine şi 3 terenuri în Bucureşti, plus o casă şi două apartamente.

citește și...