Cine este noul investitor de la ‘Imperiul Leilor’. Conduce o afacere de 16 milioane de euro

21.12.2020, 13:04
Cine este noul investitor de la 'Imperiul Leilor'. Conduce o afacere de 16 milioane de euro
Cine este noul investitor de la 'Imperiul Leilor'. Conduce o afacere de 16 milioane de euro

Emisiunea ‘Imperiul Leilor’ revine la PRO TV cu un nou sezon! Primul investitor care se alătură emisiunii în sezonul 2 este Dan Șucu, creatorul și proprietarul unui important brand românesc de mobilă.

Show-ul ‘Imperiul Leilor’ este adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat.

Cine este al doilea investitor de la ‘Imperiul Leilor’

Pentru ca acest lucru să fie posibil, diverși oameni de afaceri din România își vor asuma rolul de investitori și vor susține business-uri la început de drum. Mai mult de atât, le vor arăta tinerilor antreprenori cum să reușească în afaceri.

Al doilea investitor de la ‘Imperiul Leilor’ care se alătură echipei este Cristina Bâtlan, fondatoarea grupului Musette, cel mai important brand românesc de încălțăminte, scrie stirileprotv.ro. 

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, după ce a renunțat la cursurile Facultății de Drept. La început, ea și Roberto Bâtlan au început să dezvolte o afacere cu materiale textile.

Primele declarații ale Cristinei Bâtlan

Ulterior, au decis să se dezvolte tot mai mult. Așa au pus bazele grupului Musette. În prezent, echipa are 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în țară și străinătate și o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro.

‘Aș vrea să investesc într-o companie sau afacere în care nu ar trebui să mă preocup neaparat de bunul mers, ci să vin ca business angel, să întâlnesc oameni care știu cum se face lucrul acesta și să-l facă bine. Mă reinventez permanent, așadar, am nevoie de inspirație în business-ul meu actual, dar și în viața mea de zi cu zi’, a spus fondatoarea Musette.

Le-aș sugera să fie pragmatici, să încerce să-și pună la punct planul de afaceri, să-și cunoască cifrele. Mi-aș dori să avem în față oameni și poveștile lor, povești adevărate. Mă preocupă tendințele în zona de lifestyle, sănătate, mediu și sustenabilitate. În materie de trenduri sunt foarte la curent cu ce se întâmplă la nivel mondial. Mi-ar plăcea să fiu invitată într-o afacere în domeniu, să mă implic precum o fac în propria mea companie’, a mai spus aceasta.

citește și...