Ce se va întâmpla cu emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1! Anunțul făcut de Dan Capatos

22.09.2020, 19:25
Ce se va întâmpla cu emisiunea 'Xtra Night Show', de la Antena 1! Anunțul făcut de Dan Capatos
Ce se va întâmpla cu emisiunea 'Xtra Night Show', de la Antena 1! Anunțul făcut de Dan Capatos

Schimbări majore la Antena 1! Emisiunea ‘Xtra Night Show’ va suferi unele modificări, după cum a declarat chiar prezentatorul show-ului, Dan Capatos.

Din această toamnă, Antena 1 a decis să facă unele modificări la grila de programe, iar emisiunea ‘Xtra Night Show’ este și ea vizată. Seara trecută, 21 septembrie, Dan Capatos a ținut să anunțe fanii că show-ul nu mai va mai fi difuzat în zilele de joi. În intervalul orar în care obișnuia să apară emisiunea, producătorii de la Antena 1 au decis să difuzeze altceva.

Ce se va întâmpla cu emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1

La începutul acestui an, ‘Xtra Night Show’ a mai suferit unele schimbări. La vremea respectivă, Dan Capatos anunța că va prezenta emisiunea începând cu orele 00:30, în zilele de miercuri și joi.

„Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră”, spunea Dan Capatos la vremea respectivă.

George Burcea l-a atacat

La începutul lui martie, Andreea Bălan a confirmat că s-a despărțit de tatăl fetițelor sale. În emisiunea lui Dan Capatos, artista a detaliat motivele despărțirii. Deranjat de afirmațiile lui Dan Capatos la adresa lui, George a răbufnit.

‘Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!’, a declarat Dan Capatos, în luna martie a acestui an.

‘Domnule miel cu 7 nări (n.r.Dan Capatos), noi doi nu am avut niciodată discuție/contract pentru o eventuală sumă de bani. Poate ai avut cu altcineva și ai uitat. Nahhh, bătrânețea… Se poate, bineînțeles, ca frustrarea să-ți fie atât de mare, încât să dai din tine tot ce ai mai rău posibil. Nici nu te-am perceput altfel vreodată. Eu cred că ar trebui să-ți întrebi producătorii de câte ori m-au sunat în 3 zile ca să-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta și pentru a-mi spune povestea. Nu vrei ca publicul să știe că voi plătiți oamenii să stea pe canapea? Ehh, lăsați, că nu suntem toți la fel de proști așa cum ne considerați dumneavoastră, domnule…. Doare când cineva vă dă de gol, nu? Apropo, senior, tot presa voastră de rahat a inventat suma… eu nu am spus niciodată ce sumă mi-ați oferit, pentru că nu v-am lăsat să ajungeți până acolo’, i-a transmis George Burcea lui Dan Capatos, pe Instagram.

citește și...