Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Detalii despre trecutul concurentei de la Kanal D

23.03.2020, 16:46
Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Detalii despre trecutul concurentei de la Kanal D
Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Detalii despre trecutul concurentei de la Kanal D foto: captura video

Sezonul 2 al emisiunii ‘Puterea Dragostei’ a debutat în iulie 2019, cu noi concurenți dornici să își găsească marea iubire în show-ul matrimonial. Emisiunea, filmată în Turcia, este difuzată de luni până vineri, de la ora 11.00 și or 17.00, dar și sâmbăta și duminica, cu galele eliminatorii.

Cine este Manuela de la Puterea Dragostei. Detalii despre trecutul concurentei de la Kanal D

La începtul lunii noiembrie 2019, concurenții sezonului 2 de la Puterea Dragostei au avut parte de o surpriză. În Casa Dragostei intrase o nouă concurentă. Era vorba de Manuela Oprișiu, despre care s-a aflat ulterior că a fost iubita lui Alex Bobicioiu, un concurent din primul sezon Puterea Dragostei.

Cei doi au avut o relație de scurtă durată, iar tânăra de 26 de ani a decis să își încerce norocul la Puterea Dragostei, pentru a-și întâlni sufletul pereche.

La scurt timp de la intrarea în show, Manuela mărturisea că Alexandru Bobicioiu voia să vină în casa Puterea Dragostei. Cu toate acestea, Bobicioiu a negat că ar fi avut o relație cu bruneta și că sunt doar prieteni, nicidecum iubiți, așa cum s-a crezut.

Cine este Manuela de la Puterea Dragostei! Din nefericire, tânăra nu a rezistat decât câteva luni la Puterea Dragostei. Ea a părăsit competiția după un scandal major cu Roxana.

În trecut, Manuela Oprișiu a lucrat la un salon de îngrijire în Sebeș. Înainte de asta, a fost manager de gestiune la un hotel din Spania. Manuela este absolventă a Facultății de Drept din Alba Iulia. În plus, a cochetat cu o carieră în televiziune, la un post local.

citește și...