Cine este iubitul Xoniei. ”Ultima dată a terminat un conac de 55 de milioane în Beverly Hills”

01.04.2021, 11:29
Cine este iubitul Xoniei. ”Ultima dată a terminat un conac de 55 de milioane în Beverly Hills”
Cine este iubitul Xoniei. ”Ultima dată a terminat un conac de 55 de milioane în Beverly Hills”

Cântăreața Xonia are o relație cu un afacerist de succes. Vedeta a vorbit despre planurile pe care le are.

Xonia, în vârstă de 31 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Michael, un taiwanez foarte bogat, care locuiește de mic în America, relatează click.ro. „Mi-am găsit marea dragoste, pe Michael. El e din Taiwan. Suntem împreună de aproape un an și sunt foarte fericită în această relație. Am venit acum amândoi în România, ca să vadă și el țara noastră. Nu m-a cerut încă de nevastă”, a declarat Xonia. „El stă în America de mic. Ne-am cunoscut acum 8-9 ani, printr-un prieten comun, în America. Are toate afacerile lui în America, e un om de succes. El este dezvoltător imobiliar de lux. Ultima dată a terminat un conac de 55 de milioane în Beverly Hills”, a mai spus aceasta.

La emisiunea ”Shozbiz Report”, de la Antena Stars, Xonia a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei. „Nu părăsesc România, o să fac o relocație. O să am mereu o legătură cu România, mereu o să fiu aici, dar să fiu în permanență nu. Cu muzica vom continua cariera, astăzi am venit să vă prezint noul single. Voi continua să fac muzică, dar nu neapărat același gen. Poate o să fac altceva, teatru, Broadway. O să rămân în industrie, dar vor fi niște provocări pentru mine. În primul rând plecăm pentru iubire. De abia aștept să fim reuniți”, a declarat artista, citată de spynews.ro.

Xonia, detalii despre problemele cu care s-a confruntat

Xonia a trecut prin multe probleme în ultimii ani din cauza bolii cronice de care suferă. Artista s-a schimbat fizic, în special la nivelul feței. Cântăreața a povestit despre perioadele când se confrunta cu atacuri de panică și anxietatea.

„În continuare le mai am. Eu am mai mult anxietăți decât atacuri de panică. Una care a devenit mult mai accentuată, mai ales în perioada asta. Sunt mult mai bine, fac afirmații în fiecare zi, folosesc mult uleiuri care să mă calmeze. Corect spus este că e o frică de a face ceva care pe mine mă neșiniștește. Pentru fiecare este diferit. Nu țip, nu fac din astea. Mă calmez, închid ochii, ascult niște muzică de meditație”, a dezvăluit Xonia, conform sursei anterior menționate.

„Am apelat, este ceva total normal.Noi nu avem mereu toate răspunsurile și apelăm la un profesionist. Am făcut lucrul ăsta, eu știu de unde îmi vin fricile. În momentul de față nu îmi mai place să conduc, am atacuri de panică. Mă gândesc unde o să parchez mașina, că nu am loc și uite că nu mai conduc. Pur și simplu am avut și momente cu persoane care au avut furie pe mine în trafic, deși eu conduceam bine. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. Mai conduc când știu că am unde să las mașina”, a completat ea.

 

citește și...