Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal-monstru la tv! Și-au aruncat vorbe dure la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

25.01.2020, 10:43
Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal-monstru la tv! Și-au aruncat vorbe dure la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal-monstru la tv! Și-au aruncat vorbe dure la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Show-ul de fashion ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a debutat în urmă cu câteva zile la Kanal D. 9 concurente deja celebre în România se vor duela stilistic în acest sezon.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, scandal-monstru la tv! Și-au aruncat vorbe dure la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Nici bine nu a început emisiunea, că divele au și început să își arate colții! Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, fosta ispită de la ‘Insula Iubirii’, s-au atacat reciproc în fața juraților și a celorlalte concurente ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

‘Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui’, spunea Andreea Tonciu, înainte de a începe emisiunea.

Se pare că și-a pus în aplicare aceste mărturisiri, iar prima care i-a picat în ‘plasă a fost Maria Ilioiu. Tot scandalul a început din culisele show-ului de la Kanal D, după ce Andreea Tonciu a bârfit-o pe roșcată la alte concurente.

‘Cine e fata asta (n.r. Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut sex în direct! Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară ‘ce cauți tu cu aia în emisiune? Am întrebat care aia – ‘Aia care a făcut sex în direct’, mi s-a spus. Eu nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit’, i s-a confesat bruneta unei colege de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sper ca am fost pe placul vostru❤️ si sper ca v a placut tinuta mea! Nu uitati sa votati 4 la 1206❤️ va pup si va iubesc!❤️❤️❤️

O postare distribuită de Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial) pe

Circul a continuat vineri seară, 24 ianuarie, în cea de-a treia ediție a noului sezon. Enervată că Andreea Tonciu a afirmat despre ea că a făcut amor la tv, Maria Ilioiu a luat-o la rost. Roșcata a făcut-o ‘ciocănitoarea Woody’ pe Andreea, iar de aici s-a dezlănțuit iadul.

‘Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!’, a spus Andreea Tonciu la Bravo, ai stil! Celebrities’.

‘Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filmări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect. Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu’, a mai adăugat bruneta.

citește și...