Cine este iubitul Gianinei din ‘Las Fierbinți’! Actrița este total diferită în viața reală

07.07.2020, 14:27
Cine este iubitul Gianinei din 'Las Fierbinți'! Actrița este total diferită în viața reală
Cine este iubitul Gianinei din 'Las Fierbinți'! Actrița este total diferită în viața reală

Gianina din ‘Las Fierbinți’, pe numele său real Anca Dumitra, este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul difuzat la PRO TV.

Vedeta este foarte diferită în viața reală și are o relație pe care a reușit să o țină departe de ochii curioșilor.

Dacă în serialul ‘Las Fierbinți’, Anca Dumitra joacă rolul unei tinere timidă și prostuță, în realitate, aceasta este total diferită și a putut să își țină departe de ochii publicului povestea de iubire.

Își ține viața personală departe de ochii curioșilor

Actrița a fost surprinsă de paparazzii alături de iubitul ei, însă despre identitatea bărbatului cu care acesta își împarte viața nu se știu multe lucruri.

Anca Dumitra, în vârstă de 32 de ani, a fost dintotdeauna foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală.

„Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Însă Anca Dumitra este discretă”, a mărturisit actrița, acum ceva timp în direct „La Măruță”.

Ce spune despre rolul din serial

În vreme ce despre viața personală nu prea îi place să vorbească, vedeta de la PRO TV a oferit detalii din celebrul serial de comedie ‘Las Fierbinți’.

Au trecut mai bine de 9 ani de când dă viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din ‘Las Fierbinți’. Propunerea de a juca în Las Fierbinți a venit pe când aceasta se afla în primul an la master.

‘Este ceea ce îmi doresc să fac, să bucur oamenii, fie că vorbim de telespectatori, fie de cei care vin la teatru. Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu în parte și cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat în timp acest personaj. Cât de greu sau cât de ușor, nu știu, s-a instalat pe nesimțite. Ca să zic așa, inocența ei, voioșia ei’, a declarat Anca Dumitra despre rolul din serial.

citește și...