Cine este iubitul Cristinei Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’! Vedeta de la Kanal D este răsfățată peste măsură

27.07.2020, 16:38
Cine este iubitul Cristinei Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la 'Puterea dragostei'! Vedeta de la Kanal D este răsfățată peste măsură
Cine este iubitul Cristinei Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la 'Puterea dragostei'! Nu prea a avut noroc în dragoste

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, este acum în centrul atenției, iar fanii emisiunii vor să știe cu cine se iubește vedeta.

Sezonul 2 al show-ului matrimonial s-a încheiat duminică seară, 26 iulie, iar la o zi distanță, Cristina Mihaela Dorobanțu a preluat emisiunea de la Andreea Mantea.

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la ‘Bravo, ai stil!’. De asemenea, ea a avut o rubrică și în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir și a prezentat o emisiune de dans, împreună cu Victor Slav.

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a mutat în Turcia

‘Nu mai am timp să fac mai nimic, însă sunt extrem de fericită că am întâlnit oameni extrem de frumosi, cu sufletul curat, oameni care au venit aici să-și găsească iubirea. E un pic mai greu, dar am pătruns într-o mare de oameni care m-au primit cu brațele deschise. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că mi-a dat șansa să fac ceea ce îmi doream. Nu trăiesc precum o prințesă, nu sunt acele lucruri despre care cei de acasă cred că am o viață extraordinară’, a declarat Cristina Mihaela, în cadrul emisiunii ‘Teo Show’, de la Kanal D.

Dacă pe plan profesional îi merge de minune, în viața amoroasă, Cristina Mihaela Dorobanțu a fost pusă la grele încercări. Vedeta de la Kanal D s-a despărțit de bărbatul care i-a stat alături în ultimii ani. Deși trebuiau să se căsătorească, cei doi au decis să rupă relația.

‘De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează. Este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună. Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în exterior’, dezvăluia Cristina Dorobanțu, pentru okmagazine.ro, la finalul anului trecut.

Iubește din nou

Iată, însă, că la câteva luni de la despărțirea de fostul ei logodnic, noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’ iubește din nou. Conform Cancan.ro, Cristina Dorobanțu are o relație cu Paul Lungu, un afacerist din Cluj, care îi face toate poftele.

Tânăra a fost surprinsă de mai multe ori în preajma bărbatului, iar apropiații susțin că noul ei iubit i-a dăruit deja un bolid de lux. De asemenea, Cristina Dorobanțu este răsfățată numai cu cadouri scumpe și ieșiri la restaurante exclusiviste.

citește și...