Cine este Ileana Badiu. De ce lumea spune că e rivala Mihaelei Rădulescu și ce relație au cele două, de fapt

19.07.2020, 13:18
Cine este Ileana Badiu. De ce lumea spune că e rivala Mihaelei Rădulescu și ce relație au cele două, de fapt
Cine este Ileana Badiu. De ce lumea spune că e rivala Mihaelei Rădulescu și ce relație au cele două, de fapt

Ileana Badiu este o cunoscută vedetă din țara noastră. Despre aceasta s-a spus că ar fi avut o rivalitatea cu celebra Mihaela Rădulescu.

Ileana Badiu a fost căsătorită cu fostul tenisman Dinu pescariu. Blonda şi fostul jucător de tenis Dinu Pescariu au divorţat în secret în anul 2004. După separare, cei doi au rămas în relaţii amicale. Dinu Pescariu a cunoscut-o pe Ileana pe vremea când ea avea doar 14 ani. S-au regăsit peste ani, când amândoi ieşiseră din alte relaţii şi s-au căsătorit, după numai cinci luni.

Ileana Badiu și Dinu Pescariu au divorţat după patru ani de mariaj, iar în anul 2008, ea şi-a refăcut viaţa alături de medicul chirurg Cătălin Badiu. Împreună au un băieţel, Sasha.

“După 9 luni de sarcină, cum nu doresc nici duşmanilor mei, s-a născut exact când a vrut el, nu cum fusese planificat minuţios de mine, dragostea vieţii mele! Aşteptam un Leu, dar a venit un Rac, pentru care zilnic îi mulţumesc lui Dumnezeu! Pe 18 iulie, la ora 11.52 năşteam cu 3 zile înainte de ziua din planul meu”, spunea Ileana Badiu.

“Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine.

Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună.

Dansăm la petreceri împreună, râdem, bem şi trăim chiar daca cu frică că a doua zi vom fi obosiţi pentru volumul de muncă pe care îl avem de făcut. Suntem părinţi şi ne iubim nebuneşte copilul făcut din dragoste”, afirma vedeta despre relația cu partenerul ei de viață.

Ce spunea despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu

Despre Ileana Badiu s-a comentat că ar fi avut o rivalitate cu celebra vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu.

Aceasta ar fi avut o relație cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu, cu care are un băiat, Ayan.

Potrivit vedeteblog.ro, relația Ilenei Badiu cu Elan ar fi fost înainte ca afaceristul să o cunoască pe Mihaela Rădulescu.

“Cu Mihaela am o relație civilizată, am lucrat împreună la proiectul “SALVAȚI COPII””, afirma Ileana Badiu depre relația în care era cu Mihaela Rădulescu.

Cele două au fost comparate și din punct de vedere profesional, Ileana Badiu prezentând și ea emisiuni la TV la un moment dat.

”Ce comparam noi aici? Mihaela Rădulescu face de mulți ani emisiuni, e meseria ei principală, e excepțională. Eu nu aș avea stupizenia și trufgioa să mă compar cu ea”, afirma Ileana Badiu.

 

citește și...