Fiica impresarului Doru Gusman face dezvăluiri despre tratamentul pe care îl lua Petrică Mîțu Stoian. Ce a găsit în telefonul artistului

12.11.2021, 17:18
Fiica impresarului Doru Gusman face dezvăluiri despre tratamentul pe care îl lua Petrică Mîțu Stoian. Ce a găsit în telefonul artistului

Apar noi dezvăluiri în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Andreea Gusman, medic de profesie, face dezvăluiri, după ce a descoperit mesajele din telefonul regretatului artist.

Fiica impresarului acestuia, Andreea Gusman, face lumină în cazul morții artistului Petrică Mîțu Stoian, dezvăluind dozajul tratamentului urmat de solist.

Andreea Gusman susține că medicii se contrazic în declarații și poate demonstra acest lucru prin conversațiile găsite în telefonul artistului.

 

Ce a găsit Andreea Gusman în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian

„Telefonul, el stătea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea.

Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră.”, a declarat Andreea Gușman, fiica impresarului.

Andreea Gusman susține că Petrică Mîțu Stoian a descoperit clinia Nera pe internet. Aceasta mai spune că procurorii nu au cerut nici până astăzi telefonul regretatului Mîțu Stoian pentru ancheta în curs.

„Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat.

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a menționat Andreea Gușman la România TV.

Petrică Mîțu Stoian lua jumătate din doza de anticoagulant

Andreea Gusman spune că artistului i se înjumătățise doza de medicament anticoagulant, după ce analizele îi ieșiseră nu tocmai bune.

Declaratia Andreei Gusman vine in contradictie cu cea a tatalui ei, tatălui ei, în care spunea că i s-ar fi mărit doza de medicament anticoagulant.

„Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant).

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.”, a mai spus aceasta.

Procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, în cursul serii de sâmbătă. Bărbatul era internat în Spitalul de Urgență Reșița, pe secția ATI, în stare gravă.

 

citește și...