Cine este femeia care a avut o relație amoroasă cu Gheorghe Dincă! Amanta a făcut mărturisiri tulburătoare

25.01.2020, 12:58
Cine este femeia care a avut o relație amoroasă cu Gheorghe Dincă! Amanta a făcut mărturisiri tulburătoare
Gheorghe Dincă

Apar noi detalii uluitoare despre Gheorghe Dincă! Criminalul din Caracal le-ar fi povestit anchetatorilor că a avut o relație amoroasă cu o femeie timp de 2 ani. Bărbatul a cunoscut-o pe aceasta înainte de a se căsători cu mama copiilor săi, Elena Dincă.

Cine este femeia care a avut o relație amoroasă cu Gheorghe Dincă!

Femeia a rupt tăcerea și a mărturisit că alături de Dincă a trăit o poveste de dragoste ca-n filme! Conform spynews.ro, monstrul din Caracal era extrem de afectuos cu amanta lui și îi oferea des flori și ciocolată. Relația lor s-a consumat în timpul căsniciei lui Dincă.

De fiecare dată când se întâlneau, Gheorghe Dincă își ducea amanta la etaj, acolo unde avea mereu pregătită o cameră mai specială. Momentan, nu se știe dacă în casa acestuia au fost găsite și amprentele femeii de care Dincă era îndrăgostit.

Femeia a susținut că Dincă era un bărbat atent și tandru și că niciodată nu i-a dat de înțeles că ar ascunde ceva.

Mai mult de atât, criminalul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu a recunoscut în fața oamenilor legii că a avut o relația cu o ‘distinsă doamnă’. Când s-au cunoscut, femeia era căsătorită, iar Dincă nu o cunoscuse pe Elena. Totul a început după ce amanta a divorțat, iar criminalul din Caracal s-a însurat cu mama copiilor lui.

Povestea lor de iubire s-a termint după ce amanta a dorit să îi devină soție acestuia.

‘Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea’, a declarat Gheorghe Dincă.

Dincă și soția lui, Elena, au divorțat pe cale amiabilă, în luna decembrie 2019. Femeia a fost cea care a cerut separarea.

citește și...