Gheorghe Dincă a divorțat în decembrie! De ce a cerut soția separarea

15.01.2020, 17:27
Gheorghe Dincă a divorțat în decembrie! De ce a cerut soția separarea
Gheorghe Dincă a divorțat în decembrie

Gheorghe Dincă a divorțat în decembrie. Soția sa a cerut separarea, care s-a produs pe cale amiabilă, în fața notarului.

Odată cu trimiterea în judecată a dosarului Caracal, noi informații despre Gheorghe Dincă ies la suprafață. Elena, soția suspectului, a decis să divorțeze în luna decembrie, sătulă de eticheta de „soție de criminal”.

Gheorghe Dincă a divorțat în decembrie

„Monstrul din Caracal” a acceptat separarea, așa că s-au separat de comun acord, la notar, scrie impact.ro. Dincă a delegat un avocat să se ocupe de divorț, care s-a finalizat în decembrie 2019. 

Elena Dincă a fost judecată aspru de familia Luizei Melencu, care susține că femeia a găsit-o în casă pe adolescenta răpită de Dincă.

„O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, spunea avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.

Foto: Inquam Photos

citește și...