Cine este cel mai mare critic al lui Marius Moga. ”A fost dintotdeauna”

16.08.2022, 15:55
Cine este cel mai mare critic al lui Marius Moga. ”A fost dintotdeauna”
Cine este cel mai mare citic al lui Marius Moga

Binecunoscutul artist Marius Moga, în vârstă de 40 de ani, a fost prezent la o emisiune online. În cadrul acesteia, muzicianul a dezvăluit cine este cel mai mare critic al său. ”Cel mai mare critic al meu rămâne în continuare și a fost dintotdeauna tata”, a mărturisit Marius Moga la show-ul online moderat de Alexandra Ungureanu.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar ulterior a fost jurat la ”SuperStar România”, show care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Marius Moga a fost invitat de curând la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, moderat de cântăreața Alexandra Ungureanu, în cadrul căruia a vorbit despre părinții săi.  Tatăl artistului a fost director de televiziune și profesor de foto-video, în timp ce mama sa a lucrat în domeniul medical. Despre tatăl lui, Marius Moga a spus că este cel mai mare critic al său.

Cine este cel mai mare critic al lui Marius Moga.  ”El este în dublă postură. Oricum este un ascultător și a ascultat mereu muzică, dar e tatăl meu”

„Cel mai mare critic al meu rămâne în continuare și a fost dintotdeauna tata. Punct. Un lucru bun, de altfel, dacă e să mă uit în spate. La vârsta aia, la 18 ani, când făceam muzică și îi arătam… „ce-i asta, mă? Asta e muzică?” M-am obișnuit cu critica de mic. Nu e critică. E… Nu știu cât este ajutor. Depinde cum o vezi. Decât 10 yesmeni în jurul tău, mai bine unul care spune „Bă, nu. Nu e bine asta. Mai încearcă. Mai bagă o fisă.” Măcar așa ai șansa să te îmbunătățești, să îmbunătățești piesa. Dacă ai 10 yesmeni în jur care îți spun: „E perfect! E super tare”, nu știi cât valorezi”, a mărturisit Marius Moga, potrivit tvmania.ro.

„El este în dublă postură. Oricum este un ascultător și a ascultat mereu muzică, dar e tatăl meu. Cumva, nici nu trebuie să îmi tai aripile, dar nici nu trebuie să îmi dai aripi false. Nu a fost niciodată genul care să spună: „E super tot ce faci!” Nici vorbă. Mă sună câteodată și îmi spune și „Ce-i cu piesa aia?”.  Cumva, din perspectiva mea, e bine că măcar unul din părinți să fie obiectiv. (…) Mama e ce va de genul „copilul lui mama”. O iubesc și ea mă iubește și la tata la fel, dar tata trece peste treaba asta”, a mai spus artistul.

citește și...