Cine este cel de-al doilea concurent care a obținut Golden Buzz la ‘Românii au Talent’ – VIDEO

09.02.2021, 16:45
Cine este cel de-al doilea concurent care a obținut Golden Buzz la 'Românii au Talent' - VIDEO
Cine este cel de-al doilea concurent care a obținut Golden Buzz la 'Românii au Talent'

Luni seară, 8 februarie, a fost transmisă a doua ediție a emisiunii ‘Românii au Talent’, sezonul 11. Cel de-al doilea concurent care a primit golden buzz-ul a fost Rareș Trufea.

Tânărul din Vaslui a reușit să impresioneze juriul și publicul, cântând la pian și cu vocea melodia ‘Jealous’.

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care l-au trimis direct în semifinală. Rareș Trufea a mărturisit că și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este.

Rareș Trufea merge direct în semifinale

‘Simt că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest har, mai ales că mi-a oferit și auzul absolut, pot să aud absolut orice notă și asta este ceva extraordinar. Uneori poate fi și un dezavantaj.

Dacă, de exemplu, pianul este dezacordat, pot să mă descurc destul de greu în a cânta, însă asta mă ajută foarte mult în armonii. Auzul absolut înseamnaă să-ți dai seama cum sună un claxon, cum cântă o pasăre…orice poate fi identificat’, a spus Rareș Trufea, la PRO TV.

Ce a transmis tânărul

După ce a aflat că merge în semifinala ‘Românii au Talent’, tânărul a dezvăluit că nu se aștepta la una ca asta atunci când s-a înscris la show.

‘Nu mă așteptam la așa ceva, nu-mi vine să cred că am luat Golden Buzz-ul. Nu știam ce s-a întâmplat, când am auzit sunetul de la Golden Buzz și am văzut și confetiile, nu mi-a venit să cred, am rămas șocat. Am încercat și cu chitara, însă nu mi-a plăcut. Din clasa a 3-a am început să iau pianul în serios, iar din clasa a 9-a am venit la Liceul de Artă și m-am dus la două profesoare excepționale, mă îndrumă foarte frumos. Stau la școală de dimineață și până seară, dar merită. Fac canto clasic de un an și nu excelez în așa ceva, dar mă ajută. Mă bucur că au văzut în mine un potențial talent și că mi-au acordat Golden Buzz-ul’, a spus tânărul de 16 ani.

citește și...