Cine este călugărul budist care a devenit viral pe TikTok. Bărbatul, în vârstă de 109 ani, a șocat internauții

05.03.2022, 13:11

Internauții au rămas șocați din cauza videoclipurilor care arată un bărbat care ar avea 399 de ani. Cu toate acestea, acest zvon a fost dezmințit, deoarece persoana care apare în aceste videoclipuri are, de fapt, o altă vârstă. Cine este Luang Pho Yai

Au apărut o serie de videoclipuri și rapoarte care susțin că un bărbat este încă în viață, în ciuda faptului că are aproape 400 de ani, în timp ce postări similare pe rețelele de socializare susțin că este un bărbat în vârstă de 169 de ani.

O persoană care trăiește până la acea vârstă este imposibil din punct de vedere științific. Luang, pe de altă parte, are peste 100 de ani și a captivat utilizatorii TikTok cu videoclipurile sale.

Cine este Luang Pho Yai

Luang Pho Yai este un călugăr budist thailandez în vârstă de 109 ani. În ianuarie, nepoata lui a început să încarce videoclipuri cu el în contul ei TikTok @auyary13, care are peste 612.000 de urmăritori.

Ea se referă la bunicul ei ca Luang Ta în subtitrările ei TikTok. Nu este clar dacă acesta este numele lui sau o poreclă.

Călugărul budist este destul de fragil

În toate clipurile, el este destul de fragil și poartă o haină clasică de călugăr portocaliu. Ea urmărește recuperarea lui de când a fost internat în Thailanda.

Un videoclip îl arată întins pe un pat de spital cu mâna pe capul unui tânăr a primit peste 74 de milioane de vizualizări.

Nepoata lui a postat un videoclip cu bunicul ei fiind dus la spital pe 20 ianuarie 2022. Videoclipurile ei au crescut imediat în popularitate, pe măsură ce ea a continuat să posteze actualizări despre bărbat.

Când videoclipul a devenit viral pe internet, mulți oameni au presupus că este un călugăr care a practicat sokushinbutsu sau automumificarea pentru o perioadă de timp.

Sokushinbutsu este o practică monahală budistă unică în Japonia, în care persoanele sunt mumificate în timp ce încă trăiesc.

Acest lucru necesită o dietă strictă care să permită călugărilor să se usuce din interior spre exterior. Cu toate acestea, nu există dovezi că Luang folosește această metodă.

Cine este cea mai în vârstă persoană în viață din lume

Potrivit CNN, cea mai în vârstă persoană în viață din lume este Kane Tananka, care are 119 de ani, așa cum a declarat strănepoata ei în postarea de pe Twitter pe 1 ianuarie pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Kane Tananka a trecut printr-o serie de evenimente istorice, cum ar fi Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și gripa spaniolă din 1918.

 

citește și...