Cine era bărbatul care a murit înecat la Olimp după ce a salvat doi copii

01.09.2019, 11:48
Cine era bărbatul care a murit înecat la Olimp după ce a salvat doi copii
Bărbatul avea 32 de ani

Ieri, un tânăr a murit înecat în stațiunea Olimp, după ce a intrat în apă ca să salveze doi copii înghițiți de valuri. Bărbatul a reușit să îi ajute pe micuți să iasă la mal, însă el nu a mai reușit. 

Tânărul avea 32 de ani

Tânărul decedat se numea Silviu Iosif, avea 32 de ani și era din Găești, Dâmbovița. Bărbatul venise la mare împreună cu soția sa pentru a participa la Școala de Vară a Partidului Pro România. 

Ieri, Silviu a văzut cum doi copii se înecau, ala că a intrat imediat în apă, alături de un alt coleg. A reușit să îi salveze pe cei doi, însă a fost înghițit de valuri. 

Bărbatul a fost căutat foarte mult timp, atât de echipajele ARSVOM, cât și de scafandri. Din nefericire, în această dimineață trupul său neînsuflețit a fost găsit în zona Plajei Davos, care aparține afaceristului Cristi Borcea. 

Tragedia de ieri a venit după ce, vineri, doi frați de 17 și 18 ani au murit înecați la Mamaia. Salvamarii sunt foarte îngrijorați și îi avertizează pe turiști: „Nu vă mai aventurați în mare! Pe tot litoralul este arborat steag roșu, care indică faptul că marea este agitată și este interzis scăldatul!”.

 

citește și...