Cristi Borcea, proprietar de plajă pe litoral! Cum arată locul și ce planuiește afaceristul

16.07.2019, 18:13
Cristi Borcea, proprietar de plajă pe litoral! Cum arată locul și ce planuiește afaceristul
Borcea a cumpărat un hotel în Olimp în 2012

Deși a primit o condamnare de cinci ani de închisoare în celebrul dosar al retrocedărilor ilegale de pe litoralul românesc, Cristi Borcea nu a renunțat la a investi în acest domeniu.

Recent, fostul acționar de la Dinamo a început negocierile pentru a deveni asociat la un hotel din Olimp. Afaceristul este deja proprietar al unui hotel de patru stele situat în aceeași stațiune, amplasat pe faleză și cu vedere la mare. Unitatea turistică a fost renovată în 2012, la scurt timp după ce a fost cumpărată de familia Borcea, însă în 2013 fosta soție a omului de afaceri a decis să o bage în insolvență. Cu toate acestea, hotelul s-a redeschis în 2017, iar anul acesta afacerea familiei s-a extins. 

Mihaela Borcea vrea să extindă afacerea cu un SPA

Potrivit Wowbiz, mai nou familia Borcea are și o plajă „de fițe” în Olimp. Davos Beach este cotată la 4 stele, dotată cu șezlonguri comode și cu un beach bar. Mihaela promovează afacerea în mediul online și a dezvăluit chiar că are în plan să deschidă și un SPA. Întrebată despre acest subiect de o amică virtuală, fosta soție a omului de afaceri a răspuns: „Asta gândesc pentru la anul, dar totul se face pas cu pas!”.

citește și...