Cine ar putea câștiga sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”!. O fostă concurentă și-a spus părerea

30.12.2020, 11:09
Cine ar putea câștiga sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”!. O fostă concurentă și-a spus părerea
Cine ar putea câștiga sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”!. O fostă concurentă și-a spus părerea

O fostă concurentă de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, și-a spus părerea referitor la cine ar putea să câștige cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Sezonul 3 al emisiunii ”Puterea Dragostei” este în plină desfășurare, iar concurenții caută tot felul de metode prin care să câștige simpatia publicului și să se poziționeze în topul preferințelor celor de acasă. Printre concurenții care au reușit să îi cucerească pe cei de acasă se numără și Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici. Acesta a fost desemnat de mai multe ori favoritul săptămânii, lupta fiind una strânsă între el și Alexandra, favorita din casa fetelor.

Manuela Oprișiu, fostă concurentă la shpw-ul matrimonial de la postul de televiziune Kanal D a mărturisit pe cine vedea ea câștigătorul al celui de-al treilea sezon al emisiunii. Este vorba despre Cristian Comănici. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a declarat de multe ori că îl susține pe Cristian în competiție. Manuela este de părere că Cristian are un caracter frumos și că merită să fie votat de telespectatori, relatează kanald.ro.

Emisiunea ”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit de curând că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii”, a afirmat ea.

citește și...