Cine ar fi, de fapt, tatăl copilului Vulpiței. Bărbatul vrea să facă un test de paternitate

06.11.2020, 15:28
Cine ar fi, de fapt, tatăl copilului Vulpiței. Bărbatul vrea să facă un test de paternitate
Cine ar fi, de fapt, tatăl copilului Vulpiței. Bărbatul vrea să facă un test de paternitate

Vulpița și Viorel Stegaru au revenit la emisiunea ‘Acces direct’, însă se află din nou în mijlocul unui scandal de proporții. Veronica este iar gravidă, dar vecinii ei din Blăgești susțin că nu Viorel ar fi tatăl bebelușului.

Soții Stegaru s-au reîntors în Capitală, după ce au petrecut aproape două luni în satul lor natal din județul Vaslui. După ce a apărut din nou la tv, Vulpița a fost acuzată că a conceput cu un alt bărbat copilul pe care îl poartă acum în pântece.

Cu cine a rămas gravidă Vulpița

Un bărbat a mărturisit că ar fi tatăl copilului nenăscut al Veronicăi Vulpița. Acesta este vecinul celor doi soți. Costel a declarat că a întreținut relații intime cu Vulpița în urmă cu câteva luni, scrie Cancan.ro.

Mai mult de atât, Costel este dispus să meargă până în pânzele albe și să demonstreze cu ajutorul unui test de paternitate.

‘A stat o săptămână acasă la mine la deal. Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește’, a mărturisit Costel pentru “Acces Direct”.

Cătălina, partenera de viață a lui Costel, a declarat că ar vrea să crească copilul Vulpiței, deși nu este și al ei.

Vulpița s-a certat cu socrii

Mama lui Viorel Stegaru a susținut că părinții nu se ocupă mai deloc de fetița lor de 3 ani și că ar trebui să revină acasă pentru că ea nu se descurcă singură.

În plus, doamna Ilinca și-a acuzat nora și fiul că nu au ce căuta pe micile ecrane neavând studii sau cunoștințe în domeniul tv.

Veronica Stegaru urmează să nască în aprilie 2021. Vecinii ei au mărturisit că socrii ei au văzut negru în fața ochilor la aflarea veștii și sunt de părere că bebelușul nu ar fi al lui Viorel.

‘Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate’, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, notează vremeanoua.ro.

citește și...